Horoskop za avgust: Spojiće se oni koje je razdvojila sudbina

Pročitajte šta nas očekuje u avgustu...

Subota, 01.08.2015.

15:16

Izvor: B92

Default images
Foto: Thinkstock

Podeli:

Neke će se značajne promene odigrati tokom ovog blistavog i toplog meseca koji će većim svojim delom biti pod uticajem tranzita Sunca kroz znak Lava.

Na samom početku, već 2.-og avgusta, Saturn kreće direktno u znaku Škorpije. Samo ovo će biti dovoljno da skine jednu određenu količinu tereta sa nas, jer da se ne lažemo – u svom retrogradnom hodu, pošteno nas je namučio. Istina je da je poenta njegovog vraćanja u znak Škorpije bila da se sav nakupljeni otrov izbaci, da se neke istine ogole do kosti, da se mi sami transformišemo – dotaknemo dno i onda ponovo krenemo ka vrhu, olakšani od tereta koji smo bespotrebno vukli – ali verujem da će nam svima laknuti kada se ovo već jednom završi.

Ipak – do polovine avgusta, praviće kvadrate sa Jupiterom i Venerom iz prirodnog petog polja – polja ljubavi, životne radosti- tako da je sigurno da će „ostaci“ najtežeg uticaja da se razvlače sve do tada.

4.-og dolazi do spajanja retrogradne Venere i Jupitera (ne treba zaboraviti da tada ovaj aspekt kvadrira Saturn). Ova, izuzetno srećna kombinacija, biće donekle umanjena i najverovatnije će se odraziti kroz ponovne početke karmičkih priča ali i kroz sudbinski uticaj vezan za posao i materijalna sredstva.

Od 9.-og avgusta Mars prelazi u znak Lava. Vatrena planeta u vatrenom znaku, polju zabave, ljubavi, seksa, avanture dodatno će doprineti boljem raspoloženju, ali i nagovestiti da je otvoren period da se sve ono vezano za ljubav samo zahuktava sve više – jer, ne zaboravite – retro Venera i Mars idu jedno ka drugom. Ljubavnici koje je razdvojila sudbina, vreme, oni kojima se „nije dalo“ u nekom od prošlih života – sada se spremaju da polete jedno drugom u zagrljaj, da se prepoznaju u trenutku i otpočnu svoju priču.

Posle punih dvanaest godina, Jupiter ponovo ulazi u znak Device, prirodno šesto polje horoskopa i to od 11.-og avgusta. U njemu će boraviti narednih godinu dana. Ovo polje je zaduženo za odgovornost, obavezu, odnos prema zdravlju, bolesti, poslovne okolnosti i svakodnevicu. Želja za učenjem, za usavršavanjem, napredovanjem u poslovnom smislu, do uspeha se ide postepeno i korak po korak, ali se stiže do svoga cilja.

Pozicija Jupitera u Devici najviše će odgovarati Škorpijama, Jarčevima, Bikovima i Raku. Pošto će do kraja meseca već napraviti ulazeću opoziciju sa Neptunom iz znaka Riba, isključite svaku mahinaciju u svojim načinima zarađivanja jer je sigurno da ćete samo izgubiti.

14.-og avgusta imamo Mlad Mesec u znaku Lava. Ako se setite onog dela teksta u kojem sam vam pričala o Veneri i Marsu, sada ću dodati da je ovo samo potvrda da se priprema pozornica za neka velika ljubavna dešavanja. Mlad Mesec označava nov ciklus, nov početak, a ovaj put on je vezan za emocije.

23.-eg Sunce izlazi iz znaka Lava i prelazi u Devicu, brzo se krećući ka konjukciji sa Jupiterom. Ovaj aspekt koji se dešava 27.-og avgusta, najviše će doprineti sređivanju nekih materijalnih zaostataka ili dogovoru koji se postiže vezano za dugovanja.

Pred sam kraj meseca, 29.-og avgusta, imamo Pun Mesec u znaku Riba, prirodnom dvanaestom polju, polju podsvesti, tajni, strahova, ali i polju prethodnog života. Ovaj Pun Mesec će otvoriti vrata romantici, kreativnosti, dubokom talasu inspiracije, ali u isto vreme i potencirati da lako možemo postati zavisni – ne samo od alkohola, droge, cigareta – već zavisni od ljubavi, da se možemo u potpunosti „navući“ na neku osobu i biti spremni da joj položimo dušu na dlan. Da li napomenuti da odmah posle ovog Punog Meseca retrogradna Venera i Mars staju oči u oči jedno pred drugim?

I da rezimiramo, pošto smo brzo preleteli kroz najvažnije planetarne događaje tokom narednog perioda....Karmika je na delu i to u punom zamahu. Sve ono što se u prehodnom periodu pripremalo, krčkalo, bilo nagoveštavano – sada će otpočeti. Da ne bude zabune – koliko god ljubav bila potencirana ovog meseca u istoj meri će biti potenciran i novac.

Jer ne zaboravite – Mars vlada Ovnom (JA) ali i Škorpijom (TUĐ NOVAC) a Venera Bikom (MOJE) ali i Vagom (BRAK, ZAJEDNIŠTVO). Obe ove planete u isto vreme označavaju i spoj u ljubavi, ali i partnerstvo da bi se zaradilo.

No, da nastavim. Igranka je otpočela. Bal je otvoren. Princ i Princeza stali su jedno pred drugo i pripremaju se za ples. A ples će se dogoditi u septembru. Šta će biti sa njima? Da li će nastaviti zajedno u dobru i zlu dok ih smrt ne rastavi? Ili će se umešati neko i rasturiti njihovu sreću, odvojiti ih da se opet traže u narednim životima? Pa sada....nastavak ćete čuti u horoskopu za septembar....srećno!

Opširnije o tome šta su zvezde zapisale za vaš znak u avgust pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare