Kako varaju znakovi horoskopa: Da li je vaš partner "providan" ili ga je teško otkriti?

Pročitajte koliko su odani znakovi horoskopa. Da li još uvek vernost postoji?

Nedelja, 02.08.2015.

10:01

Izvor: srbijadanas

Default images
Thinkstock

Podeli:

OVAN

Ovan je vrlo sklon ženama. Njegova potencija i libido ga ne zadržavaju samo na jednoj partnerki. Ne može se pohvaliti osobinom vernosti, ali ne ume prevaru ni da sakrije.

BIK

Bik takođe ima velike seksualne apetite. Ne bude li zadovoljen od strane partnera, utehu će vrlo brzo pronaći u drugima, ali se na staro više neće vraćati.

BLIZANCI

Blizanci umeju biti pomalo sebični i škrti u emotivnim vezama. Svoju slobodu ne dovode u pitanje I njihovi avanturistički izleti se ne uzimaju za zlo, međutim umeju biti vrlo ljubomorni ako im partner priredi sličan scenario.

RAK

Rakovi, tobože, emotivci koji umeju da vam "zabiju nož u leđa" i još da ga zavrte. Nikada nećete saznati njegove dvostruke aršine, ali budite ubeđeni da ono što priča vama nije unikatno.

LAV

Iako je Lav veoma strastven i potentan muškarac, on je odan i privržen svojoj partnerki, jer je mišljenja da je odabrao pravu koja konkurencije nema, gotovo kao i on sam.

DEVICA

Postoje dva tipa Devica. One koje su besprekorno verne i one koje čak naginju promiskuitetu, one kojima prevara kao čin nema težinu, uzrok ni posledicu.

VAGA

Vernost ih je obišla u širokom luku. Vaga ne ume da bude verna, jer je u njenoj prirodi da koketira i uvek, i svima bude dopadljiva. To je osobina vrlo jasno izražena.

ŠKORPIJA

Iako najljubomornji znak i prilično posesivan, sklona je izletima van veze. Naravno da to nikada nećete saznati. Ne postoji veštije prikrivač "zločin" od Škorpije.

STRELAC

Strelac je kralj prevare. Ovo već spada u karakternu osobinu. Ne očekujte romantičnu i ljubav do kraja života sa njim. Već sledećeg jutra on je svoja sidra podigao, jer na čekanju je toliko njih...

JARAC

Vernost i odanost su za njega pitanje časti. Njemu je neshvatljivo bitisanje u paralelnim vezama ili povremeni ispadi. Njegova definicija za to je nestabilnost, nedozrelost, kao i odsustvo identiteta. O moralu da ne govorimo.

VODOLIJA

Živela poligamija! U dubini duše on može biti ljubomoran, ali takođe na život gleda kao na jedan i u njegovoj igri pravila ne postoje.

RIBE

Ribe su sklone prevari pre nego su sklone udisanju vazduha. Ponekad umeju vrlo naivno upasti u sopstvene zamke, zaboravljajući šta su rekle. Njihovim lažima i prvarama ne nazire se kraj. Ne nasedajte ni na jednu reč!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.