Veliki nedeljni horoskop: Ovaj znak će početi tajnu aferu, a ovaj će zaraditi novac

Saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja u periodu od 02.05.2016. do 08.05.2016. godine...

Ponedeljak, 02.05.2016.

15:51

Izvor: B92

Veliki nedeljni horoskop: Ovaj znak će početi tajnu aferu, a ovaj će zaraditi novac
Thinkstock

Podeli:

Ovanovi su u ovoj u nedelji u velikoj meri usmereni na poslovni segment i njemu ćete posvećivati najviše vremena i pažnje. Nije ni čudo što stalni kontakti i bliskija komunikacija sa nekim od kolega ili poslovnih partnera mogu izazvati jača razmišljanja, čak i varnice, pa bi neki od slobodnih Ovnova mogli ući u emotivni odnos preko poslovnih okolnosti. Bikovi će imati mnoge propuste. Dva puta razmislite, proverite, pa tek onda delujte. Imate potpunu podršku kolega, pa je sada timski rad nešto što će vam doneti najviše uspeha u poslu. Privatni segment ide ka jačanju, nove ponude za vas su blizu.

Blizanci će u poslovnom segmentu imati brzinu u dešavanjima i možda ćete morati navrat nanos da završavate neke poslovne obaveze. Ostatak sedmice je već mnogo opušteniji, dosta toga uspevate da privedete kraju i bićete zadovoljni postignutim.

Lavovima sa dve dosta teške planete u polju ljubavi, Lavovi kao da u ovom periodu još uvek nisu spremni da se u potpunosti prepuste novim emotivnim izazovima. Neki put vam smeta ova situacija, neki put ne, a Lavovi će je različito koristiti.

Šta tačno koji znak u horoskopu očekuje ove nedelje pogledajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare