Veliki nedeljni horoskop: Ova dva znaka očekuje ogroman obrt u životu

Saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja u periodu od 25.07.2016. do 31.07.2016. godine...

Ponedeljak, 25.07.2016.

15:24

Izvor: B92

Veliki nedeljni horoskop: Ova dva znaka očekuje ogroman obrt u životu
Thinkstock

Podeli:

Ako ste slobodni pripadnik Ovna – ceo svet je trenutno vaš! Polje ljubavi, zabave, flertovanja I dobrog provoda je “krcato” planetama I ništa ne stoji na putu ka vašem uživanju I opuštenciji. Da se sada možete zaljubiti, onako gromko I snažno, kao što vi samo znate, više je nego izgledno. E sad, pitanje je da li ste spremni da u toj ljubavi I ostanete I istinski se potrudite da od toga napravite pravu, stabilnu vezu. Neki od vas će I uspeti u tome. Onima drugima ostaće u sećanju neke divne, letnje avanture. U emotivnim vezama I brakovima situaciju, koja je sada dosta solidna, mogu pokvariti problemi u komunikaciji u drugom delu sedmice. Ako vi I vaš partner imate nameru da ovi dani prođu bez većih turbulencija, moraćete da naučite šta je to kompromis I prilagođavanje.

Za Bikove ova sedmica će krenuti dosta stabilno, vi ćete osetiti veliki priliv energije I smatrati da neke sitnije prepreke možete lako prevazići. Žao mi je što moram da vas razočaram, ali zaista je mala šansa za tako nešto. Ili vi nećete povući prave poteze, ili će ljudi sa kojima dolazite u kontakt biti tvrdoglavi – u svakom slučaju doći će do nekih razmimoilaženja I problema. Naročito obratite pažnju na period od polovine sedmice, kada u poslovnom segmentu može vladati dosta problematična komunikacija. Teško će biti doći do dogovora koji su vam sada neophodni. Dobijate neke informacije koje vam unose zabrinutost.

Blizanci, ako malo realnije sagledate sebe, shvatićete da verovatno perterujete I u nekim izjavama, ali I u ponašanjima prema voljenoj osobi ili bračnom partneru. Da se razumemo, ja ne mislim da je vaše voljeno biće “cvećka” a da samo vi donosite probleme, ali evidentno je da ste u ovom periodu uglavnom vi krivac za neke trzavice ili rasprave sa njom. Umesto da “spuštate loptu” vi kao da sve više potencirate na raspravama, I ako nastavite na ovaj način, drugi deo nedelje bi mogao biti dosta problematičan u vašim emotivnim relacijama. Ovu svoju pojačanu energiju bolje iskoristite da osmislite neki plan za provod sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, uglavnom ćete imati brzinska zaljubljivanja, ali Ista takva I odljubljivanja. U suštini, ovo je period za neobavezno, kratkotrajno, flertovanje I “šeme”.

Šta svaki znak očekuje ove nedelje, pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare