Veliki nedeljni horoskop: Jedan znak očekuje interesantno poznanstvo

Saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja u periodu od 22.08.2016. do 28.08.2016. godine...

Ponedeljak, 22.08.2016.

09:21

Izvor: Super žena

Veliki nedeljni horoskop: Jedan znak očekuje interesantno poznanstvo
foto: Thinkstock

Podeli:

Ovnovi koji su u bračnim zajednicama naročito drugi deo sedmice donosi sklad i zadovoljstvo i lepu kućnu atmosferu. Ukoliko ste u dužoj emotivnoj vezi, postoje itekakve šanse da se vi i voljena osoba odlučite i za neki konkretniji korak ka zajedničkoj budućnosti.

Bikovi, evidentno je da će nekih sitnijih problema biti u emotivnim vezama i brakovima. Ništa što će se u ovom periodu dešavati ne predstavlja neki poseban problem, ali je vrlo moguće da ćete ga vi bez ikakve potrebe „prenaduvati“ i ponašati se vrlo kritizerski, povremeno čak i bahato prema voljenoj osobi.

Blizanci, iako možda imate osećaj da će vam jedna emotivna prilika iskliznuti iz ruku i da sa osobom koja vam se dopada nikako ne uspevate da se pronađete na istim talasnim dužinama, ipak su pred slobodnima neki lepi ljubavni momenti, koji će naročito postati aktuelni u drugom delu sedmice.

Neke velike emotivne price kod Rakova teško da mogu u ovom periodu započeti, ali je više nego izvesno da u drugom delu sedmice možete ostvariti više nego interesantna poznanstva, koja će se vremenom razviti u nešto mnogo više. Naravno, u međuvremenu ćete imati mnogo šansi, ali uglavnom za flertovanje, ili za avanturu ako ste za nju raspoloženi.

Detaljnije o tome šta su zvezde zapisale za vaš znak za tekuću nedelju pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare