Nedeljni horoskop: Jedan znak očekuju burna dešavanja sa suprotnim polom

Saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja u periodu od 05.12.2016. do 11.12.2016. godine...

Ponedeljak, 05.12.2016.

16:52

Izvor: B92

Nedeljni horoskop: Jedan znak očekuju burna dešavanja sa suprotnim polom
foto: Thinkstock

Podeli:

Kod slobodnih Ovnova greške nema – kako želite da vam bude, tako će vam biti. Burna dešavanja sa suprotnim polom – od flertovanja, avanture, neobaveznih kontakata – sve varijante su u opciji. U drugom delu sedmice sledi vam jedan fatalan, moćan, totalno uzbudljiv I vatren kontakt. Osećaćete se kao da je ceo svet samo vaš!

Bikovi u dužim emotivnim vezama već vrlo ozbiljno razmišljaju da li je vreme da cela vaša priča krene u jednom ozbiljnijem smeru. S jedne strane – niste sigurni da li ste spremni da se u potpunosti odreknete svoje slobode, dok sa druge – potreba da se stabilizujete postaje sve jača.

Pojedini Blizanci su okupirani prošlošću.

Rakovi, ako ste slobodni – izgleda mi da je došlo vreme da se malo raspustite I konačno uživate u životu. Povremeno vas ni najbliži prijatelji neće prepoznati – flertujete, poigravate se sa suprotnim polom, dopadaju vam se osobe za koje biste ranije rekli da “nisu za vas”. Ništa se strašno ne dešava – neke vaše kočnice su popustile, hoćete da se dobro provedete.

Detaljnije o tome šta su zvezde zapisale za vaš znak za tekuću nedelju pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare