Nedeljni horoskop: Nove osobe stižu u život Lava, Škorpija započinje tajne veze

Saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja u periodu od 09.01. do 15.01.2017. godine...

Ponedeljak, 09.01.2017.

09:20

Izvor: Super žena

Nedeljni horoskop: Nove osobe stižu u život Lava, Škorpija započinje tajne veze
Foto: Thinkstock

Podeli:

Neke emotivne „pričice“ se mogu u ovoj sedmici pokrenuti kod slobodnih Ovnova, ali je zaista malo verovatno da bi ovo moglo biti nešto trajnijeg karaktera. Najviše vas privlače osobe koje u vama bude čulnost i seksualnost, a neki od vas se mogu okrenuti i onima koji su zauzeti. Neke priče mogu ostati „samo za jednu noć“. Ako tražite pravu ljubav – ne zanosite se, ove nedelje su slabe šanse da ćete je i pronaći.

Vladarka znaka Bika, Venera, ove sedmice ide u konjukciju sa Neptunom u znaku Riba. Pojačan zanos, romantika, ali i ružičaste naočare na nosu, pa je pitanje koliko možete biti objektivni kada su osobe koje vam se dopadaju u pitanju. Neki od vas će upasti u sanjarenja, maštanja, tražiti svoj ljubavni ideal, dok se drugi mogu platonski zaljubiti...ili se pak istripovati da su „zatreskani“ u nekoga ko im je prijatelj.

Kod slobodnih Blizanaca primetna je zaintersovanost za osobu koja vas jako intrigira, ali i zbunjuje svojim ponašanjima. Kao da igra sa vama „vruće-hladno“ igrice – čas vas otvoreno muva, čas se u potpunosti povlači i nestaje. Primenjuje vaše taktike, što je čini još privlačnijom u vašim očima. Možda ćete uspeti da ostvarite ljubavni kontakt u drugom delu sedmice. U emotivnim vezama i bračnim zajednicama trenutno je promenljiva situacija.

Sredinom sedmice Rakovi mogu osetiti da je pravo vreme za pokret ka jednoj osobi koja ih jako privlači i interesuje. Pre toga ćete biti u velikim razmišljanjima – pokrenuti se ili čekati inicijativu druge strane? Svesni ste da obostrana zainteresovanost postoji, ali vam nije jasno šta ova osoba čeka..zato ćete „preuzeti stvar“ u svoje ruke – stoji vam velika mogućnost da do kraja nedelje ostvarite konkretnija dešavanja u ovoj priči.

Detaljnije o tome šta su zvezde zapisale za vaš znak za tekuću nedelju pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare