Muškarci u ovom znaku najviše varaju, a žene su seksualno najaktivnije

Vodolija je horoskopski znak koji će najverovatnije prevariti svog partnera. Razlog više za brigu čak i ako niste previše skloni da verujete u horoskop je taj što do ovog zaključka nisu došli čak ni astrolozi nego tim koji stoji iza aplikacije za sklapanje vanbračnih veza Victoria Milan.

Utorak, 10.01.2017.

09:23

Izvor: Super žena

Muškarci u ovom znaku najviše varaju, a žene su seksualno najaktivnije
foto: thinkstock

Podeli:

Naime, rezultati istraživanja pokazuju da nakon najnevernijih Vodolija šanse za neveru opadaju sledećim redosledom znakova: Riba, Ovan, Bik, Blizanci, Jarac, Rak, Lav i Devica imaju iste izglede za neveru, a niz nastavljaju Vaga, Škorpija i Strelac.

“Vodolije su vruće krvi, seksualni znakovi, i ne mogu se okriviti za nešto što im je zapisano u zvezdama“, navodi osnivač aplikacije Milan Sigurd Vedal.

Zanimljivo, ista kompanija je vlasnik aplikacije za praćenje menstrualnog ciklusa i ovulacije Eve i od svih znakova i ovde su žene Vodolije seksualno najaktivnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.