Nedeljni horoskop: Turbulentan ljubavni period za pojedine znakove

Saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja u periodu od 16.01. do 22.01.2017. godine...

Ponedeljak, 16.01.2017.

09:44

Izvor: Super žena

Nedeljni horoskop: Turbulentan ljubavni period za pojedine znakove
Foto: Thinkstock

Podeli:

Za Ovnove ove sedmice predlažemo lakšu hranu, a što se ljubavi tiče ne bi trebalo da lako donose odluke. S jedne strane – jako vas privlači jedna osoba, non stop razmišljate o njoj, maštate, pravite planove...svesni ste da druga strana itekako "trza" na vas, pa mi nije jasno – šta vas onda sprečava i koči da se svemu prepustite?

Bikovi ove nedelje previse očekuju od voljene osobe. Neophodno vam je da vam posveti više pažnje i svog vremena. No, malo je verovatno da će druga strana moći da vam izađe u susret onoliko koliko očekujete. Naime, voljena osoba je prilično u ovom periodu zablokirana i sputana nekom svojom ličnom problematikom i najviše je okrenuta sebi i svojim interesima. Ovo može dovesti do zahlađenja i distanciranja koje ćete vi prilično teško prihvatiti. Pokušajte da imate razumevanja.

Blizancima je ove nedelje potrebna jača energija. Dosta toga u vašem emotivnom životu i odnosu sa voljenom osobom zavisiće ove sedmice samo od vas. Naime, partner je u periodu kada ima dosta poslovnih obaveza, ali moguće i porodičnih problema, pa će imati mnogo manje vremena za vas, a moguće je da će često izgledati dosta distancirano i rastreseno. Vi biste trebali da sve ovo pokušate da razumete i da se prilagodite, da se potrudite da na pravi način iskoristite zajedničke momente, a ne da unosite dodatno nemir i nervozu u odnos.

Ako su u predhodnom periodu imali jačih nesuglasnica sa partnerom, ova nedelja će Rakovima doneti smirivanje. Umesto da se rasipate u podbadanju i nekim besmislenim pridikama, bolje je da pokušate da pokrenete korektnu priču, u kojoj ćete neke stvari razjasniti jedno drugom. Imate šansu da se malo sredite, pa gledajte da je i iskoristite. Ako ste slobodni – može vas iznenaditi kontakt od strane bivšeg emotivnog partnera, pa se nećete u prvom momentu snaći kako da odreagujete. Ako postoji osoba koja vam se dopada, trenutno ne uspevate da vaša komunikacija teče bez zastoja.

Detaljnije o tome šta su zvezde zapisale za vaš znak za tekuću nedelju pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare