Ovo su najveće muške kukavice u Zodijaku: Ne očekujte da će vam prvi prići

Svako od nas zazire od mraka u manjoj ili većoj meri. Proverite ko drži svoje ćebence i zove mamu u pomoć kad "prigusti".

Četvrtak, 19.01.2017.

11:58

Izvor: srbijadanas.com

Ovo su najveće muške kukavice u Zodijaku: Ne očekujte da će vam prvi prići
Foto: Thinkstock

Podeli:

Rak

Ovo je najveća kukavica Zodijaka. Dragi Račići, vi nemate konkurenciju. Iako povremeno glumatate neustrašivost, dovoljno je neko sa leđa u šali da vam priđe i vi ste se već zakačili za luster. Ne treba napominjati da se bojite mraka i da taj strah od tame ne jenjava tokom vašeg sazrevanja. Priznajte da spavate sa upaljenim svetlom, jer ko zna šta sve vreba noću iz ormara.

Ribe

Mora se priznati da ste za malo spali na drugo mesto top liste kukavica. Rak vas "šije" za samo 0,5 boda. Za jedno vam se ipak odaje priznanje, u kriznim situacijama vi vrlo otvoreno pokazujete svoj strah, ne stidite se. Bravo! U nekim situacijama koje nisu baš prijatne, vama bi i Ivana Španović pozavidela na sprintu.

Vaga

Nije baš da ste neustrašivi, iako će vas ovaj tekst smrtno uvrediti. Priznajte zazirete od konfliktnih situacija i radije ćete se neprimetno izvući. Insekti i gmizavci vam garantuju panični napad svojom pojavom, zato vam proleće i ne spada u omiljeno godišnje doba. Ipak, kada vam se "srce spusti u pete", vi to najbolje umete da zakamuflirate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.