Nedeljni horoskop: Device čekaju nove ljubavne priče, Škorpije u nedoumici

Saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja u periodu od 23.01. do 29.01.2017. godine...

Ponedeljak, 23.01.2017.

09:48

Izvor: Super žena

Nedeljni horoskop: Device čekaju nove ljubavne priče, Škorpije u nedoumici
Foto: Thinkstock

Podeli:

Emotivni partner Ovna će se više puta u ovom periodu "ujesti za jezik" i preći preko nekih situacija zbog kojih bi do sada dizao galamu. Jasno mu je da su neki njegovi zahtevi bili preterani, a ponašanja prema vama ne baš uvek korektna. Zato će se truditi da dovede stvari u normalu. Taman na vreme, jer je vama nekih situacija već preko glave. Ako ste slobodni – vladar vašeg znaka, Mars, na poslednjim je stepenima znaka Riba i oko vikenda ulazi u vaše polje ličnosti.

Kvadrat Saturna na vašu vladarku Veneru, mora tokom ove sedmice da slobodnim Bikovima malo "začini" dešavanja u ljubavi. Ovaj aspekt pokreće priče sa razlikom u godinama, bilo da ste vi starija ili mlađa osoba, ali takođe donosi i "ničim izazvane" kontakte od strane bivših emotivnih partnera. Ako se neka bivša ljubav ne pojavi, pojaviće se osoba koja likom ili ponašanjem mora jako podsećati na njega.

Neke okolnosti Blizance mogu sprečavati da tokom ove sedmice osvoje osobu o kojoj maštate i koju želite. Iako se vidi da ste oboje zainteresovani, da se komunikacija između vas razvija, nikako da se dogodi ona "varnica" koja će biti okidač za dešavanja. Možda je drugoj strani potrebno više vremena da bi se opustila ili je malo stegnuta i nesigurna, zbog svoje emotivne prošlosti. Pustite da stvari idu svojim tokom, polako, ne žurite nigde.

Unutrašnja nesigurnost Rakova koja u ovom trenutku postoji verovatno je povezana sa nekim prethodnim emotivnim iskustvima, koja vam ne dozvoljavaju da se u potpunosti opustite i "zaronite" u ovu priču. Preterana razmišljanja će vas sada samo kočiti, opustite se i pustite da vas emocije preplave. Vreme je da Rakovi u emotivnim vezama pokrenu neke priče sa partnerom.

Detaljnije o tome šta su zvezde zapisale za vaš znak za tekuću nedelju pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare