Tri najstrastvenija znaka u horoskopu: Zabavni su, ali znaju mnogo da nerviraju

Glavne karakteristike predstavnika vatrenih znakova u horoskopu jesu energičnost, tvrdoglavost, kreativnost, društvenost i jačina. Međutim, s druge strane, mogu biti i impulsivni i zapovednički nastrojeni.

Sreda, 08.02.2017.

11:12

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

OVAN

Ovnovi nose odelo od čelika kako bi sebe zaštitili čak i od onih koji ih ne napadaju. Rogovi za borbu su im uvek u pripravnosti. Tragaju za dinamičnim takmičenjima. Rođeni su kao neustrašivi borcii takve karakteristike ispoljavaju na svakom životnom polju, a pogotovu kad se zaljube.

LAV

Njih možete da uočite i u najvećoj gužvi, jer se najglasnije smeju, imaju najlepši osmeh i najveće samopouzdanje. Njihova kosa je zlatna, a koža sjajna. Lavovi su sinonim za lidere, ratnike i neustrašivost. Iako mogu da deluju krhko, iz njih gori prava vatra.

STRELAC

Neumorni lovci koji stalno tragaju za novim idejama i iskustvima. Njihova strela je simbol želje da pronađu pravi put i viši cilj. Obožavaju uzbuđenja i avanture. S njima nikad nije dosadno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.