Nedeljni horoskop: Nagli počeci za Ovnove, za Rakove nema nazad

Saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja u periodu od 20.02. do 26.02.2017. godine...

Ponedeljak, 20.02.2017.

09:15

Izvor: Super žena

Nedeljni horoskop: Nagli počeci za Ovnove, za Rakove nema nazad
Foto: Thinkstock

Podeli:

Možda su Ovnovi slobodni, ali usamljeni definitivno ne. Zanimljiva dešavanja sa suprotnim polom, a inicijativa podjednako ide i sa vaše i sa druge strane. Nagli počeci nekih emotivnih (ili pak neobaveznih priča) uglavnom sa osobama koje idu iz vašeg kruga prijatelja ili preko izlazaka. Naglašene su mogućnosti za tajne odnose. Burna sedmica jepred vama, iskoristite je za svoje uživanje!

Bikovi, ako ste slobodni, potrebna vam je zabava, opuštanje, rasterećenost. Iako sam sigurna da želite stabilan emotivni odnos, negde ste i vi sami svesni da trenutno ne postoje osobe koje bi se zaista mogle uklopiti u ovu sliku. Kontakti sa suprotnim polom najviše postoje preko društvenih mreža ili preko segmenta izlazaka i prijatelja. Moguć je početak neobaveznog odnosa koji bi vam doneo veliko zadovoljstvo.

Blizanci su u pokretu. Nova poznanstva i novi ljudi pozitivno deluju na vas. Jedna osoba se može posebno izdvojiti svojom neposrednošću, duhovitošću, otvorenošću. Mogući su i jači kontakti preko društvenih mreža. Neki od vas sada mogu ostvariti i komunikaciju sa bivšim emotivnim partnerom. Možda se vaša priča ne može obnoviti, ali svakako će vam prijati da se vidite, razgovarate i evocirate neke lepe uspomene. Sa emotivnim partnerom sada možete imati korektan i dobar odnos.

Rakovi na samom početku sedmice mogu biti malo setni, zamišljeni. Verovatno će se neko od bivših partnera motati po vašim mislima. No, pošto ste rešili da na prošlost stavite tačku, sve će ostati samo na sećanju i eventualno po kojoj porukici. Ni nemate razloga da se vraćate unazad, pošto vaše okruženje sada nudi mogućnosti za upoznavanje novih osoba koje bi vam mogle biti zanimljive.

Detaljnije o tome šta su zvezde zapisale za ostale znakove za tekuću nedelju pročitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare