Zvezde određuju vaš izgled: Ovan sportski tip, Ribe nežnih crta lica

Mnoge stvari u našoj ličnosti su određene položajem zvezda na dan kad smo rođeni, ali neretko horoskopski znak može da odredi i naš fizički izgled.

Četvrtak, 23.02.2017.

11:22

Izvor: Super žena

Zvezde određuju vaš izgled: Ovan sportski tip, Ribe nežnih crta lica
Foto: Thinkstock

Podeli:

OVAN

Ovnovi deluju snažno i imaju izražene crte lica. Obično su sportske građe i imaju vidljive mišiće i pored viška kilograma. Pripadnici ovog znaka neretko imaju tamniji ten i ravnu, gustu i ponekad crvenu kosu. Njihov izgled je u skladu sa snažnom i energičnom ličnošću karakterističnom za ovnove. Nisu skloni gojenju, a najčešće se oblače sportski i jednostavno, dok žene ovnovi obično biraju crvenu boju kada žele da se obuku svečanije.

BIK

Bikovi obično imaju prijatno i simetrično lice, sa okruglastim nosem i punijim usnama. Na licu im se obično ističu kapci, a ten im je blistav. Pripadnici ovog znaka obično imaju skladnu figuru i proporcionalno telo, te se kilaža ravnomerno rasporedi kada se ugoje. Deluju vrlo prijatno na oko, istovremeno snažno i krhko. Vole da se oblače elegantno, a omiljene boje su im zelena i braon.

BLIZANCI

Blizanci su uvek spremni za akciju. Lice im je vrlo izražajno i neretko deluju mlađe nego što jesu, a oči su im vrlo upadljive. Kada je u pitanju telo, blizanci imaju dosta dugačke ruke i noge, obično su vitki i visoki, pa deluju jako graciozno i elegantno. Pripadnici ovog znaka nemaju toliko istaknute mišiće ni struk. Vole da nose različite stilove, a omiljena boja im je žuta i srebrna.

RAK

Rakovi obično imaju okruglo lice i istaknute jagodie, ali ih krasi i upečatljiv nos koji ne mora da bude velik, ali je specifičnog oblika. Brada im je obično okrugla, a kosa tamna i pomalo retka. Iako u mladosti umeju da budu vitki, većina rakova se znatno ugoji posle tridesete. Vrat im je obično kraći i najčešće imaju osetljivu kožu. Izgledom ostavljaju utisak nežne i suptilne osobe, a najviše vole crnu i belu boju.

LAV

Lavovi su čuven po svojoj kosi, koja izgleda poput grive. Gusta i sjajna kosa su pravi zaštitni znak lavova. Osim toga, lavove krasi i široko čelo i široka vilica, kao i lepo oblikovan nos. Obično su jake muskulature, a omiljene boje su im žuta i narandžasta. Vole da se oblače moderno i da se doteruju.

*ALT

DEVICA

Device, bilo muškarci ili žene, su poprilično vitki i višak kilograma im se obično nakuplja u rukama i stomaku. Skladne su građe i skladnih crta lica, zbog čega se obično svrstavaju u lepe znakove. Imaju naglašene jagodice i obrve. Vole da nose odeću neutralnih boja i da se oblače elegantno. Omiljene boje su im sve nijanse zelene i plave.

VAGA

Vage obično imaju jako priajtno lice, ovalnog oblika. Često su viši od proseka, a kao pojava deluju jako sofisticirano. Obično imaju vrlo upečatljivu boju očiju. Donji deo tela im je neretko jači od gornjeg, te su im grudni koš i struk uži od ostatka tela. Vage obožavaju da se doteruju i da neguju svoj izgled. Omiljene boje pripadnika ovog znaka su crvena i plava.

ŠKORPIJA

Škoprije su prilično jake telesne konstitucije, čak i kad su mršavi. Obično imaju nešto šira ramena od proseka, a poseduju upečatljivo lice sa senzualnim usnama i prodornim očima, ali i nepravilnim nosom. Pripadnici ovog znaka najčešće imaju smeđu i gustu kosu. Škorpije vole da se sređuju, ali ne vole da izgledaju napadno. Omiljene boje su im crna i siva.

STRELAC

Strelac je najzgodniji znak celog Zodijaka. Najčešće je prosečne visine, sportske građen, a taj prirodni dar mogu lako pokvariti prekomernim uživanjem u hrani. Pripadnici ovog znaka imaju pomalo duguljasto lice, oblo čelo i izražene svetle oči. Vole da se oblače sportski i jednostavno, a omiljene su im sve jarke boje.

JARAC

Jarčevi deluju neupadljivo po svom izgledu, ali se ističu po tome što su prilično koščati. Poseduju elegantan i dug vrat, kao i koščata ramena. Najčešće su niže i srednje visine, a oči su im krupne i upadljive. Pripadnici ovog znaka Zodijaka imaju uvučenu bradu, upečatljive zube i lep osmeh. Jarčevi vole lepu odeću, ali ne vole da se oblače vulgarno.

VODOLIJA

Vodolije su obično srednje visine ili niski i obično imaju punije lice i svetliji ten. Kada se goje, često dobijaju podbradak, a posle tridesete mogu da imaju probleme sa kilažom. Vodolije obično imaju manje šake i stopala, ali lepe noge. Oči su im pomalo vodenaste, ali lepe i meke, krupne usne. Omiljene boje su im ljubičasta i plava.

RIBE

Ribe krasi lep ten, meka koža i lepe crte lica, koje je najčešće okruglog ili ovalnog oblika. Imaju jaku i gustu kosu, dok su im oči najlepša crta. Gornji deo tela im je obično tanji od donjeg koji je zaobljen i širok. Ribe najviše vole zelenu i crvenu boju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.