Nedeljni horoskop: Vodoliji nova poznanstva, Blizanci previše opterećeni vernošću

Saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja u periodu od 27.3. do 2.4.2017. godine...

Ponedeljak, 27.03.2017.

09:27

Izvor: Super žena

Nedeljni horoskop: Vodoliji nova poznanstva, Blizanci previše opterećeni vernošću
Foto: Thinkstock

Podeli:

Mlad mesec u polju ličnosti doneće Ovnovima nove poglede na mnoge životne situacije, pa i na ljubav, pogotovo kod onih koji su slobodni. Vaša priroda jeste strasna i impulsivna, ali i vi želite nekoga na koga ćete moći da se oslonite i ko će trajati pored vas. Zato ćete od ovog perioda tražiti osobu koja ne želi avanturu, koja obećava kompletan i stabilan odnos. Ako je ne bude „na vidiku“ – spremni ste i da je sačekate.

Kada je reč o Bikovima, mlad mesec je ove sedmice u vašem polju podsvesti – pravi je momenat da zastanete, da razmislite šta je ono što zaista želite kada je ljubav u pitanju. Ukoliko ste slobodni, suviše ste opterećeni prošlošću – nije ni čudo, vaša vladarka Venera I dalje “šeta unazad” – ali – to ne znači da ne trebate da obratite pažnju na nove ljude, na neke nove prilike koje su oko vas, ali ih vi, obuzeti sanjarenjima o bivšim partnerima ni ne primećujete…Trgnite se malo.

Mlad mesec u polju prijatelja i društvenih aktivnosti, kontakata preko interneta – slobodnim Blizancima donosi mogućnost nove, interesantne osobe preko ovog segmenta. Ne samo da vam se neko može dopasti “na keca”, već i tek ako stoje šanse da se do ušiju zaljubite. Sve je ovo lepo, ali možda ne bi trebalo da žurite i da svoje srce baš odmah dajete na dlanu. Saturn u vašem polju ozbiljnih partnerstava traži da se nove ljubavi dokažu kroz vreme…

Tokom ove sedmice, Rakovi sa osobom koju već neko vreme poznaju preko interneta i društvenih aktivnosti mogu imati dobru komunikaciju, razumevanje – više će vas zainteresovati i želećete da joj posvetite svoju pažnju. Da li će to odvesti do nekih konkretnijih pomaka, to je već pitanje, ali svakako vam slede zanimljivi i inspirativni dani.

Detaljnije o tome šta su zvezde zapisale za ostale znakove za tekuću nedelju pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare