Nedeljni horoskop: Slobodnim Devicama neograničene mogućnosti, a Škorpije...

Saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja u periodu od 24.04. do 30.04.2017. godine...

Ponedeljak, 24.04.2017.

09:25

Izvor: Super žena

Nedeljni horoskop: Slobodnim Devicama neograničene mogućnosti, a Škorpije...
Foto: Thinkstock

Podeli:

Slobodnim Ovnovima ova nedelja obećava mnogo aktivnosti, mnogo zanimljivih osoba u vašem životu. Takođe, možete obnoviti neočekivano kontakt sa nekim koga jako dugo niste videli. Ulazak Venere u vaš znak krajem ovog perioda, donosi vam nove mogućnosti za zaljubljivanje, koje će tek postati jako aktuelne.

Blizanci, ukoliko ste slobodni, retrogradno kretanje vašeg vladara Merkura ka Uranu u polju prijatelja, društvenih kontakata i veza, može vam doneti obnovu komunikacije sa nekim iz prošlosti. Takođe, moguće je da će doći do promena u postojećim prijateljskim odnosima, pogotovo ako prema nekome iz vašeg društva već duže vreme osećate privlačnost. Sada se stvari mogu pokrenuti i u pravcu strasti i to prilično neočekivano.

Lavovi su trenutno u fazi kada su apsolutno zadovoljni svojim trenutnim statusom. Sami ste i to vam jako prija, ne osećate potrebu da se nešto “lomite” ili jurite za pripadnicima suprotnog pola. Merkaju vas tako neke osobe, vi pomalo flertujete, ali uglavnom rekreativno, bez pravih ozbiljnih namera da bilo šta zaista I pokrenete. Više vam sada prija društvo prijatelja, opuštena atmosfera I kontakti sa onima koji su vam bliski.

Kada su u pitanju slobodne Vage, mogu doći do kratkotrajnog kontakta ili susreta sa bivšim emotivnim partnerom. Iako će vas ovo donekle “dići” I doneti vam dobro raspoloženje, vrlo brzo ćete shvatiti da ova priča nije za vas. Uostalom, zašto biste se vraćali u prošlost, kada postoje minimum dve osobe koje su za vas zainteresovane I pokazuju vam veliku pažnju? Zaključak – ono što je bilo vratiti se ne može, jer vi više niste ista osoba. Vreme je da nastavite dalje.

Detaljnije o tome šta su zvezde zapisale za ostale znakove za tekuću nedelju pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare