Ova tri znaka svi obožavaju, a u stvari su užasno naporni

Njihova energija je zarazna, a obožavamo ih prvenstveno zato što su dobri ljudi. Uz to, osvajaju svojim entuzijazmom, drugačijim pogledom na svet i velikim srcem. Ipak, oni spadaju i u kategoriju napornih osoba sa kojima nije uvek sve med i mleko.

Nedelja, 30.04.2017.

16:30

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Vodolija Oni su originalni, sanjari čija mašta nadilazi sve granice stvarnosti. Sa njima nam je zabavno, jer će nas odvesti u svet mašte u kome bi se i Petar Pan savršeno proveo. Ozbiljni su samo u onim trenucima kada treba da daju pravi prijateljski savet. Vole jednakost i pravdu. Njihov intelekt oduševljava sve koji se sa njima nađu u razgovoru. Oni su pokretači zabave i uvek su dobro društvo. Lav Adrenalin i zabava sastavni su deo ličnosti osobe rođene u ovom znaku. Neće vam dozvoliti da upadnete u rutinu dosadne svakodnevice. On voli život i ljude, a najviše voli sebe. Prvo će uvek udovoljiti sebi, a onda drugima. Njegov entuzijazam je zarazan. Ovaj znak je romantičan i voli male znakove pažnje. Škorpija Odanost ovog horoskopskog znaka će vas osvojiti u startu. Oni su najbolji prijatelji za ceo život. Nikada neće odati vaše tajne i biće vam odani. Idealni su za razne gluposti i sa njima ćete se osećati ponovno mladi. Uvek imaju energije bez obzira koliko im je godina. Cene sve što radite za njih i to nikada neće zaboraviti. Daće vam iskrene savete - od karijere do izgleda. Sa njima nijedna tema nije tabu, pa čak ni ona o seksu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare