Pazite šta vam rade iza leđa: Ova tri horoskopska znaka najčešće varaju partnere

Čak i kada su najispunjeniji u emotivnoj vezi, može se desiti da zalutaju sa strane!

Petak, 26.05.2017.

12:40

Izvor: B92

Pazite šta vam rade iza leđa: Ova tri horoskopska znaka najčešće varaju partnere
Foto: Thinkstock

Podeli:

Odgovor na pitanje koji znak će vas najpre prevariti nije moguće dati, jer to zavisi od mnogih faktora.

Ipak, neki horoskopski znaci su se pokazali kao najneverniji, a njihova sklonost prevarama je zapečaćena u samoj prirodi.

U nastavku vam otkrivamo tri horoskopska znaka koji neretko varaju partnere:

Blizanci

Blizanci su uvek u trku, a njihova nemirna priroda ih može koštati velike greške, te dovesti do prevare zbog koje bi se kasnije pokajali. Energičan duh, uzbudljiv život i izazovi su ono što ih održava u životu, pa afere im uopšte nisu strane. Ipak, i pored svoje divlje prirode, koja se odnosi i na lude akcije u krevetu, imajte u vidu da Blizanci teže i za intelektualnim razgovorima, te ih upravo takva osoba može skrasiti i obuzeti im pažnju.

Škorpije

Škorpije se smatraju najvećim zavodnicima, a poseduju posebnu strast i neodoljivost, zbog koje vam se brzo uvlače pod kožu. Zbog njihove fatalnosti koja deluje intrigantno na suprotan pol, Škorpije često mogu odlutati u drugom pravcu. Potreba za uzbuđenjem često nadvlada čak i najjače karaktere ovog znaka, te se često dešava da prevare svog partnera.

Vodolije

Slično kao Blizanci, Vodolije će se pre uključiti u intelektualno varanje ili emotivne efere, nego u fizički seks. I njima je potrebno dosta uzbuđenja u životu, a kada im to manjka, često će pogledati sa strane. Iako stariji pripadnici znaka cene značaj porodice, jaka, samouverena i elokventna dama može ih u potpunosti osvojiti i navesti na dublje razmišljanje o njihovom odnosu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.