Ne uznemiravajte ih: Ova tri horoskopska znaka su spremna na sve

Iako deluju miroljubivo kada osetite da su besni, zaobiđite ih u što širem luku!

Četvrtak, 22.06.2017.

16:15

Izvor: B92

Ne uznemiravajte ih: Ova tri horoskopska znaka su spremna na sve
Foto: Thinkstock

Podeli:

Nedostatak poštovanja, stalne kritike i osude u njemu bude vatru, zbog čega je pripadnike ovog znaka bolje ne dirati.

U suprotnom, oni će pronaći vašu slabu tačku i napasti vas bez milosti.

Ovan

Mars je vladajuća planeta Ovna koja utiče na liderstvo, pa samim tim ovaj znak voli da je u svemu najbolji, prvi, poseban. Ako ugrozite njegov ego i pokušate da ga ponizite, u njemu ćete probuditi bes, a burne reakcije su ono što sledi.

Zbog vatrenog temperamenta, oni teško obuzdavaju svoje emocije, te je bolje ne dirati ih i sačekati da se smire.

Škorpija

Škorpija je sinonim za bes, pakost i osvetoljubivost. Pripadnici ovog znaka su jake ličnosti, sa stavom i potrebom za dominacijom.
Za razliku od Ovna, ona ima veće stpljenje, ali zato kada joj dođe žuta minuta sva bes koja se nakupila može da preraste u želju za osvetu i direktno povređivanje tuđih osećanja.

Najgore u svemu je što su veoma teške, te su u stanju da godinama pamte uvrede i da ne pristaju na opraštanje.

Jarac

Ako neko najpre eksplodira, onda je to Jarac. Iako u naletu besa i razdražljivosti mogu da budu veoma teški, gotovo neprijatni, ispod hladnokrvne maske kriju preteranu emotivnost.

Ipak, nekontrolisanje emocija svrstava ih u znake koje ne treba dirati, jer ako se razbesne imaju potrebu da sve bude po njihovom, i uvek su za sve u pravu. Nakon teške svađea, u kojima su u stanju da svašta izgovore, danima mogu da ćute i ignorišu osobu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.