Idealna žena za kojom će njegov horoskopski znak "odlepiti"

Kada upoznate nekog i osetite tu varnicu sve što želite je da ga upoznate mnogo bolje. Možda će vas privući izgled, možda ličnost, a možda i nećete znati šta je to. Pročitajte šta je ono što pali varnicu kada je u pitanju njegov horoskopski znak.

Četvrtak, 20.07.2017.

10:40

Izvor: Super žena

Idealna žena za kojom će njegov horoskopski znak
foto: thinkstock

Podeli:

Ovan

*ALT

Snažna i nezavisna žena je ona za kojom će „odlepiti“. Obožava žene koje iskazuju svoje mišljenje i suprotstavljaju se izazovima. Uspeh i sposobnost su snažni afrodizijaci za jednog Ovna.

Bik

*ALT

Želi ženu koja će mu pružiti puno podrške, zabave, a njena ženstvenost je ono u šta će se zaljubiti. Ako je u stanju da ga „prodrma“ kad upadne u rutinu, a opet zadrži nežnost, to je prava žena za Bika.

Blizanci

*ALT

Blizanac obožava inteligentne, kreativne i duhovite žene. Jednom kada uspe da zadrži njegovu pažnju i nastavi da ga iznenađuje i fascinira, njegovo srce je zaključano.

Rak

*ALT

Rak pada na ženu koja ima određenu dozu nevinosti i koja je potpuno posvećena njemu. Ako je poput „ranjene ptice“, a on ima osećaj da je štiti, nikada je neće ostaviti.

Lav

*ALT

Obožavaju žene koje su u centru pažnje i imaju puno samopouzdanja. Žene u koje se zaljubljuju su samosvesne i uvek se prikazuju u najboljem svetlu, tačnije uvek su doterane i sređene. Ali, nije Lav tako površan – ako je uz to pametna, duhovita i ostvarena, oženiće je!

Devica

*ALT

Muškarci Device vole „devojke iz komšiluka“. Nenametljiva lepota, ali razumevanje i inteligencija su ono što ga najviše privlači. Takođe, ne vole žene koje preterano pričaju o svojim emocijama jer ni on nije takav.

Vaga

*ALT

Vage veruju u savršenu vezu, pa neprestano traže idealnog životnog saputnika. Kada ga konačno pronađu uradiće sve što je u njihovoj moći da veza opstane. Loše vesti su što zna da im bude jako teško da pronađu partnera sa kojim se na taj način mogu povezati – emotivno i intelektualno. Padaju na žene koje dobro izgledaju, koje su zabavne, posvećene, inteligentne i koje će mu biti podrška.

Škorpija

*ALT

Muškarci rođeni u ovom znaku žele samo najbolje, pa tako i ženu. Pametna, seksepilna, sklona avanturi i strasti, a posebno ako je nezavisna je upravo ona žena koju će „na keca“ oženiti.

Strelac

*ALT

Zaljubljuju se u energiju jedne žene! Što mu veći izazov predstavlja to će je više juriti. Dakle, žena koja zna da svako malo provocira i baca u razmišljanje bezbrižnog i pomalo površnog Strelca je prava.

Jarac

*ALT

Teško je Jarcu da se “do koske“ zaljubi, ali to se dešava ako žena ima mnogo samopouzdanja. Ali, ne mislimo da na samopouzdanje vezano za izgled – to ga neće ni najmanje privući već ono koje se tiče njenog intelekta. Žena koja ima svoja interesovanja i snove je žena iz snova za Jarca.

Vodolija

*ALT

Žena u koju će se Vodolija zaljubiti je ona koja ima svoju filozofiju i koju baš briga šta okolina misli o njoj. Ako prati svoj fazon i svoj put na njemu sigurno će naleteti na Vodoliju jer takve obožava!

Ribe

*ALT

Oni se često zaljubljuju jer su maštalice po prirodi, ali ona žena koja će ugrabiti njegovu pažnju je nežna, velikodušna, empatična i otvorenih shvatanja. A pošto Ribe obožavaju umetnost, mora i ona. Plus, ako voli životinje – neće se mnogo premišljati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare