Jedino ovaj horoskopski znak je u krevetu vatreniji od Škorpije

Škorpije slove za boginje seksa, ali ako ste sa ovim znakom Zodijaka "ušli u priču" sigurni smo da ste primetili nejgov izuzetan seksualni apetit i takmičarski duh - u krevetu.

Petak, 11.08.2017.

09:33

Izvor: B92

Jedino ovaj horoskopski znak je u krevetu vatreniji od Škorpije
Foto: Thinkstock

Podeli:

Reč je, naravno, o Lavu.

Za razliku od mnogih horoskopskih znakova koji se mogu pohvaliti neiscrpnom energijom, Lav ima, po mišljenju mnogih, jednu posebnu osobinu. Kao vatreni znak, Lav obožava da se dokazuje, te će vam u krevetu pokazati svoj takmičarski duh. On jednostavno uvek hoće da bude bolji od drugih!

Samim tim, Lav će uložiti mnogo napora da uspe u tome. Vežbaće, razgovaraće i tražiće nove načine kako bi u potpunosti zadovoljio svog partnera.

Lav osvaja svojim stavom, a krasi ga osmeh, na koji retko ko može da ostane imun. Zahvaljujući njegovom neumornom duhu, on zna sva „kul“ mesta u gradu, na koja će vas sigurno voditi kako bi vas očarao. Naravno, on od partnera traži potvrdu, te mu slobodno malo laskajte - ali nikada ne preterujte kako se ne bi uobrazio.

Kao pravi zavodnici, Lavovi će učiniti sve kako biste se osećali posebno, a reč "blam" za njih ne postoji. Lavovi obožavaju da budu u centru pažnje i ne znaju šta je trema, pa vas to može iritirati u svakodnevnom životu. Što se tiče seksa, to će značiti da je spreman da isproba sve, bez ikakvog straha.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.