Posle burnog leta, koga čeka ljubav? Škorpija da pusti partnera da vodi, a Blizanci...

Pročitajte šta nam donosi nedeljni horoskop od 4. septembra do 10. septembra 2017. godine.

Ponedeljak, 11.09.2017.

08:09

Izvor: B92

Posle burnog leta, koga čeka ljubav? Škorpija da pusti partnera da vodi, a Blizanci...

Podeli:

Vladarka Venera je tokom ove nedelje u nekim izuzetnim pozicijama za Vage- trigon sa Saturnom i sekstil sa Jupiterom govore o potrebi za harmonijom, za skladom i sigurnošću u emotivnim vezama i bračnim zajednicama. I više je nego izvesno da ovo sada i može biti ostvareno.

Blizancima je sada zaista potrebno komunikacija sa partnerom, ali nemojte preispitivati i izvlačiti neka ozbiljnija pitanja na dnevni red, više biste trebali da se usmerite na zadovoljstvo i zabavu. Smejte se, šalite se, izađite negde, provedite se i uživajte. Iskoristite dane koji su pred vama da poboljšate kvalitet vaše veze.

Škorpije, budite tihi i smireni i pustite da partner vodi vaš odnos. Verovatno je da vam se ovo baš i ne sviđa ni kako zvuči, a kamoli kako bi u praksi izgledalo – ali to je najbolja solucija za vas i sigurno je da ćete provesti neke mnogo dobre dane ako postupite baš tako.

Više o tome šta vam zvezde predviđaju za ovu nedelju pročitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare