Aktuelno

Ima 70 godina i noge na kojima bi joj svaka mlada devojka pozavidela

Američka glumica i pevačica Suzan Samers ne krije svoje adute, barem kada je izgled u pitanju.

Četvrtak, 05.01.2017.

09:45

Izvor: B92

Ima 70 godina i noge na kojima bi joj svaka mlada devojka pozavidela
Foto: Getty

Podeli:

Iako je već zagazila u osmu deceniju života, ona se ne libi da pred kamerama nosi kratke haljine i stane rame uz rame sa mnogo mlađim koleginicama, a da to nijednog trenutka ne izgleda neukusno.

Kada biste samo u njene noge pogledali, a da ne znate o kome je reč, verovatno vam ni na pamet ne bi palo da je reč o jednoj sedamdesetogodišnjakinji.

Na proslavi uoči dodele Zlatnih globusa ona se pojavila u zlatnoj kratkoj haljini sa rukavima i dubokim dekolteom koja ističe njenu figuru i zaista je blistala.

"Kad sam bila mlada, ljudi u šezdesetim i sedamdesetim godinama života su ili išli u penziju, ili su umirali. Ja nisam ni blizu tome, mora da ima nešto u načinu na koji se brinem za svoje zdravlje. Živeću 110 godina", rekla je Suzan kroz osmeh.

Godine 2000. njoj je dijagnostifikovan rak dojke, koji je uspela da pobedi, a sada redovno vežba sa trenerom i pridržava se organske hrane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.