Aktuelno

Zablistala u Kanu: Ko bi njoj dao 44 godine? (FOTO)

Mnogi kažu da je nekadašnja manekenka zavodljivija nego ikada!

Četvrtak, 18.05.2017.

10:06

Izvor: B92

Zablistala u Kanu: Ko bi njoj dao 44 godine? (FOTO)
Foto: Guliver

Podeli:

Jubilarni 70. filmski festival u Kanu privukao je najveće zvezde Holivuda, a među glavnim lepoticama našla se i bivša manekenka Eva Hercigova (44).

Češka lepotica se pojavila na glamuroznom otvaranju kada je prošetala crvenim tepihom, a zbog njenog mladalačkog izgleda i odlične forme, retko ko bi joj poverovao da je u petoj deceniji života.

Eva se za ovu glamuroznu priliku odlučila za elegantnu haljinu koju potpisuje italijanski dizajner Roberto Kavali, a koja je u potpunosti naglasila njenu siluetu.

Reč je o kreaciji jednostavnog kroja, koji prati liniju tela, dok duboki prorez naglašava noge, te zajedno sa dekolteom daje notu seksepila.

Foto: Guliver

Zlatne bretele i detalje na haljini Eva je uparila sa sandalama na pertlanje, koje se smatraju glavnim trendom sezone.

Svi su posebno pohvalili njen razbarušen bob, frizuru po kojoj je prepoznatljiva, kao i nežnu šminku koja je naglasila prirodnu lepotu.

Foto: Guliver

Inače, podsetićemo vas da Hercigova već neko vreme živi mirnim životom i izbegava medije, te je ovo bila retka prilika da je vidimo.

Foto: Guliver

Mnoge je oduševila njena izjava u kojoj je saopštila da će se uskoro udati za svog dečka, sa kojim je tokom 14 godina veze dobila trojicu sinova, Džordža, Filipa i Edvarda.

Pogledajte šta su ostali poneli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.