Aktuelno

Prirodna i lepa: Ona definitivno nema silikone, što je dokazala u ovoj haljini

Premijera filma "How to Talk to Girls at Parties" bila je povod da mlada glumica El Faning zablista na crvenom tepihu u Kanu. Ono što je dokazal je da je i nju poneo trend golotinje, pa je svoj suptilan stajling zamenila haljinom pomalo "razvratnog" gornjeg dela.

Ponedeljak, 22.05.2017.

10:59

Izvor: B92

Prirodna i lepa: Ona definitivno nema silikone, što je dokazala u ovoj haljini
Foto: Getty

Podeli:

El Faning je na premijeri bila najviše u društvu Nikol Kidman.

Zanosna Nikol je još jednom je pokazala koliko ima stila, dok je mlada koleginica imala zaista poseban modni zadatak.

Dekolte haljine otkrio je njeno poprsje na neobičan način, a ona nam je svima pokazala da je definitivno prirodna, a ne silikonska lepotica.

Foto: Getty

Inače, koliko su njena lepota i prirodnost cenjeni pokazuje i najnoviji ugovor koji je potpisala i kojim je postala ambasador poznatog kozmetičkog brenda "L'Oreal".

Za devetnaestogodišnju glumicu ova saradnja je prvo iskustvo sa kozmetičkim brendom.

"Napokon vam mogu otkriti ogromno iznenađenje! Zvanično sam postala #lorealista! Zahvaljujem se L’Orealu na pruženoj prilici i zbog uključenja u snažnu i fantastičnu porodicu. I više sam nego ponosna da predstavljam kompaniju koja slavi žene! Zato što smo to zaslužile", napisala je glumica na svom Instagram profilu.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare