Aktuelno

Noćno kupanje: Sada ovako čuva plaže seksi plavuša

Posle Kanskog festivala, Pamela Anderson uputila se u Marbelju i Monako. Na svom proputovanju ona je prikazala senzacionalne toalete, a poslednje dve vratile su je njenom seksepilu. Zanesena atmosferom, ona je slikana i u jednom neobičnom noćnom kupanju.

Ponedeljak, 29.05.2017.

12:08

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

#pamelaanderson #pamanderson #marbella #fashion #entretenimientototal #entretenimiento #eslomaz #cultura #celebrities

Објава коју дели El Maz (@eslomaz) дана

Pamela se prvo pojavila u haljini zlatne boje koja je zapravo popularna "gola haljina". U njoj se snašla odlično, a obožavaocima nije ostavila mnogo nedorečenog i neviđenog.

#pamelaanderson #pamanderson #2017 #event #instapam #blonde

Објава коју дели Jessica (@pamelaandersononline) дана

Toliko dobro se zabavljala da se čak u jednom trenutku i izula i bacila u vodu. Doduše, ne zna se ko joj je pravio društvo, ali definitivo se vratila "korenima" i tehnikama koje je naučila u seriji "Čuvari plaže".

*ALT

Pamela je, posle ovog spektakla od provoda, nastavila u Monako. Tamo je bila aktivna tokom trka Formule 1. Bez premca pojavila se u izazovnom izdanju, ali dosledna svom novom imidžu - bez previše šminke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.