Aktuelno

Zbog ove haljine glumica pobesnela: Odbijte od mojih gaća!

Atraktivna brineta, glumica Natali Morales, bila je na premijeri filma "Battle of the sexes", kada su paparaci odlučili da joj se zavuku ispod haljine. Moralesova se vrlo oštro oglasila se na Tviteru jer su slike njenog navodno golog međunožja obišle internet.

Četvrtak, 28.09.2017.

10:38

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

"Poslate su mi fotografije na kojima imam, što se kaže, nezgodu sa garderobom. Nastale su na premijeri mog novog filma, u najsrećnijem trenutku mog života. Ovo su fotografije koje je neko namerno slikao kako bi mi ovekovečio polni organ", slikovito je napisala zapanjena glumica, koja je modnim izborom sledila trend dubohih proreza, postava koje deluju kao da ih nema i ostalih modnih optičkih varki.

#nataliemorales #blue #dress #bluedress

A post shared by @theknowncelebrity on

Ona je napisala i da je shvatila da postoje fotografi kojima je posao da na crvenom tepihu ponižavaju žene.

"Zato što imaju telo ispod haljine? Dođe na događaj koji sam čekala celog života da bi iskoristio moje telo? Ne dolazi u obzir", napisala je ona na Tviteru.

*ALT

"Postoji prećutni dogovor kada su u pitanju pojavljivanja na crvenom tepihu. Mi poziramo, vi slikate i posle prodate fotografije. Ja sam pristala da me slikate, moje lice i moje telo obučeno u ono što sam odabrala. Nisam pozirala da mi neko objektivom uđe u gaće. I da, nosila sam veš. Ali čak i kada bi se videlo, mene ne bi bilo sramota. Vas treba da bude. Kakav užasan posao imate", napisala je besna glumica.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.