Aktuelno

Manekenka oduševila: Prvi crveni tepih sa trudničkim stomakom

Manekenka Krisi Tajgen bila je podrška svom suprugu, muzičaru Džonu Ledžendu na dodeli nagrada u Vašingtonu. Lepa trudnica blistala je u zagrljaju supruga i dokazala je da itekako ume da se ponaša na crvenom tepihu.

Nedelja, 03.12.2017.

10:12

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

#ChrissyTeigen debuts her baby bump on the red carpet as she supports honoree #JohnLegend at 2017 American Ingenuity Awards in Washington DC on Wednesday.

Објава коју дели HHpeople Hiphoppeople (@hiphoppeople_officiel) дана

Manekenka Krisi Tajgen i pevač Džon Ledžend iz četvorogodišnjeg braka imaju ćerku Lunu, a uskoro će proširiti svoju porodicu.

Medije je navikla na svoj uvek provokativan stil i stajling, što privatno, a neretko i u javnosti. Sada je ipak odabrala odmeren stil, ali je oduševila sve prisutne svojom pojavom žene u drugom stanju.

*ALT

Manekenka je srećne vesti objavila prošlog meseca putem Tvitera, i to tako što je podelila zanimljiv video-snimak.

"Veoma sam uzbuđena da ne moram više da skrivam. Kada sam svima prva rekla, oni su kazali: da, znamo, hvala ti", napisala je ona, nakon što je njeno prvo dete izgovorilo da se u stomaku nalazi beba.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare