Fitnes i dijeta

Kako je za 10 meseci izgubila 70 kilograma: Najpozitivnije mršavljenje svih vremena (VIDEO)

Dona je s 39 godina bezuspešno pokušavala da ostane trudna, a lekar joj je rekao da će znatno veće šanse za to imati ako smrša.

Ponedeljak, 02.05.2016.

13:09

Izvor: 24sata.hr

Kako je za 10 meseci izgubila 70 kilograma: Najpozitivnije mršavljenje svih vremena (VIDEO)
foto: screenshoot

Podeli:

Dona Luis Grag je s 39 godina težila 131,5 kg i nikako nije mogla da ostane u drugom stanju. Nakon ugradnje želudačne premosnice i promene ishrane sada teži zdravih 60 kg.

Iako nije osećala zdravstvene probleme zbog gojaznosti, tokom perioda kada je imala 131,5 kg, ona je s 39 godina bezuspešno pokušavala da ostane trudna, a doktor joj je rekao da će znatno veće šanse za to imati ako smrša, piše Dejli mejl.

Zbog toga se odlučila na radikalni zahvat - želudačnu premosnicu kojom se leči prevelika gojaznost.

Kako bi postala kandidat za operaciju morala je da smrša pre nje te da održava stečenu težinu, a nakon zahvata pridržavala se strogih doktorskih saveta o ishrani.

Tokom godinu dana ostvarila je svoj cilj i izgubila čak 70 kilograma uz redovno vežbanje, a svoj uspeh je tokom celog procesa snimala - uz ples i pesmu "Shake it off".

Pogledajte duhoviti video-snimak u kojem pokazuje svoju transformaciju:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.