Fitnes i dijeta

Otopite kilograme neverovatnom brzinom: Limun dijeta koju koristi i Bijonse

Ovo je dijeta koju je koristila i Bijonse nakon što se porodila. Poznata pevačica je sa ovom dijetom smršala neverovatnih 38 kilograma, a pored toga što limun jača organizam, on služi i za brzo topljenje kilograma i masti.

Petak, 02.12.2016.

13:09

Izvor: Super žena

Otopite kilograme neverovatnom brzinom: Limun dijeta koju koristi i Bijonse
Foto: Getty

Podeli:

Limun je jedno od najboljih prirodnih oružja u topljenju masti. Dijeta sa limunom će vam pomoći da gubite kilograme svaki dan i da postignete figure kakvu ste oduvek želeli. Ovim receptom ćete uspeti da izgubite i do jedan kilograma dnevno.

Ovaj napitak sa vitaminom C će očistiti i vaše telo od toksina koje unosite svakodnevno.

Sastojci:

8 šoljica mlake vode

Ceđeni sok od limuna (6 limuna)

6 velikih kašika meda

Nekoliko kockica leda

10 listova mente

*ALT

Sve sastojke spojite u flaši, promućkajte je i stavite u frižider da se hladi nekoliko sati. Ovaj napitak je najbolje da pijete pre doručka, a za doručak je najbolje da imate voće. Nakon nekoliko sati popijte još jednu čašu napitka i kombinujte ga sa neprženim bademom.

Za ručak možete da spremite zelenu salatu sa maslinovim uljem ili jabukovim sirćetom i jednim kuvanim jajetom. Nakon ručka, popijte napitak i iskombinujte ga sa voćem po vašem izboru.

Možete da večerate grilovanu piletinu sa salatom. Popijte još jednu čašu napitka dva sati pre nego što legnete.

Sa ovom dijetom ne samo da ćete izgubiti kilograme nego ćete i vaše telo očistiti od različitih toksina. Ovo praktikujte pet dana i bićete jako iznenađeni rezultatima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare