Fitnes i dijeta

Manekenka otkrila sa čime se borila i podelila koristan savet svim ženama

Dvadesetsedmogodišnja manekenka Marta Hant Viktorijin je anđeo od 2015. godine. Lepa Amerikanka na svom izgledu naporno radi, ali, za razliku od drugih modela, ne razmišlja mnogo o dijetama.

Četvrtak, 02.02.2017.

12:24

Izvor: B92

Manekenka otkrila sa čime se borila i podelila koristan savet svim ženama
foto: getty

Podeli:

Kao tinejdžerka imala je problem sa kičmom, skoliozu, zbog čega je morala na operaciju. Sa deformitetom se dugo borila, ali ipak kaže da se trud isplati. Ona je u intervjuu koji je dala za "Vog" poručila čitaocima da se ne treba fokusirati na probleme, već na rešenje, kao i da treba ceniti svoje telo.

“Sve žene imaju lepo telo, sve su predivne i jedinstvene. Tvoj um je moćniji od tvog tela, tako da nikada nemoj prestati da radiš na tome", rekla je lepa Marta.

fancy huh

A photo posted by Martha Hunt (@marthahunt) on

Takođe, ona je govorila i o ishrani i treninzima koje praktikuje, ali i kako se sprema za revije.

“Mnogi misle da manekenke gladuju danima pre nego što izađu na modnu pistu. Ne, radimo sasvim suprotno, barem ja. Ne brojim kalorije, znam da ću ih potrošiti na treningu”, ističe.

Back in the studio with my @VictoriasSecret fam 📸 @ingefonteyne

A photo posted by Martha Hunt (@marthahunt) on

Pred revije čak jede više, pa tako praktikuje da za doručak pojede jaja i grčki jogurt, za ručak losos ili suši, dok večera obavezno sadrži piletinu ili neko drugo meso sa povrćem.

Iako je ranije imala po pet treninga nedeljno, smatra da sada baš i nema tolike potrebe za teretanom. Naravno, i dalje vežba.

Howdy 📸@j_mcd

A photo posted by Martha Hunt (@marthahunt) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare