Fitnes i dijeta

U sedmoj deceniji krasi naslovnice: Lepa manekenka otkrila recept za "eliksir mladosti"

Manekenka i model Kristi Brinkli kao da ne stari. Iako je u 63. godini i dalje mami uzdahe mnogo mlađih muškaraca dok joj na izgledu zavide i mlađe koleginice.

Utorak, 14.02.2017.

13:02

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

O svom izgledu i te kako vodi računa, a nedavno je u jednom intervjuu otkrila svoj „eliksir mladosti“. Naime, ona je izjavila da svako jutro popije čašu tople vode sa limunom.

"U to dodam malo mlevene crvene paprike i popijem, to je prvo što unesem u organizam, čak i pre kafe. To najbolje pokreće moj metabolizam", ističe ova lepotica.

Kristi ne praktikuje dijete, ali je vegetarijanka od dvanaeste godine i ističe da je najbitnija uravnotežena ishrana.

Osim svog „eliksira mladosti“, kako je nazvala svoj jutarnji napitak, ona često popije i sok od kelja, limete ili narandže. U svoju ishranu je takođe dodala avokado, semenke od bundeve, suncokreta, oraha, ali i suvo grožđe.

Prvu naslovnicu krasila je pre skoro 40 godina. Nedavno se fotografisala u bikiniju za iste potrebe. Ne biste ni mogli da pretpostavite da između je između prve i poslednje prošlo gotovo četiri decenije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.