Fitnes i dijeta

Pila je vodu s limunom da proveri da li je stvarno zdrava. Evo šta je otkrila

Voda s limunom blagotvorno deluje na organizam, jeftina je i značajna pomoć pri očuvanju zdravlja. Reguliše probavu, detoksikuje jetru, "briše" fleke s kože, pomaže kod depresije i anksioznosti, pomaže u borbi protiv raka, ublažava upale.

Četvrtak, 20.04.2017.

08:22

Izvor: Super žena

Pila je vodu s limunom da proveri da li je stvarno zdrava. Evo šta je otkrila
Foto: Thinkstock

Podeli:

Da bi proverila da li je ova voda zaista toliko lekovita kao što ceo svet o tome bruji Dina Gahman pila je dve nedelje po dve čaše vode sa limunom na prazan stomak da proveri šta će joj se desiti.

Tokom prve nedelje nije zapazila promene, a zatim su usledili pomaci.

Koža joj je postala sjajnija, a neki problemi na koži koje je imala gotovo su nestali.

"Osetila sam promene u metabolizmu, odnosno, bila sam manje naduta nego inače", napisala je svoje zapažanje za "Prevention".

Limunska kiselina pomaže želucu da svari hranu. Takođe, voda sa limunom je odličan izvor kalijuma, tako pola čaše vode sa limunom sadrži 125 mg kalijuma.

Dini se i raspoloženje poboljšalo, osećala se poletnije i izgubila je oko pola kilograma, što potvrđuje tvrdnju da će redovno ispijanje vode s limunom pomoći u regulaciji težine, odnosno gubitku neželjenih kilograma. Ali za to treba da pijete vodu s limunom mnogo duže.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.