Fitnes i dijeta

Promenila život iz korena: Oslabila je 30 kg i postala ponosna vlasnica ovog tela!

Nekada je imala velike komplekse zbog prekomerne težine, a danas je postala žena kojoj se svi dive.

Utorak, 20.06.2017.

11:05

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Anđela Krikmor je bila prirodno mršava, još od mlađih dana.

Već u svojim dvadesetim, kada je usvojila loše navike u ishrani i nezdrav način života, ona je dostigla težinu od 82,5 kilograma.

Anđela krivi svoju neaktivnost, i priseća se da se u tom periodu kretala samo od kuće do posla, i nazad, a jela je brzu hranu ispred televizora sa svojim suprugom.

Vaga koja je pokazivala težinu preko 80 kilograma, kao i manjak samopouzdanja koji se odrazio i na njen brak, bili su znaci da hitno mora nešto da menja.

Krikomorova je tada odlučila da na internetu potraži dijete, kada je naišla na članak o gubljenju težine tako što se jede na svaka tri sata.

Iako joj je delovalo sumnjivo, odlučila je da isproba.

"Moji obroci su postali manji i zdraviji iako sam češće jela, a ishrana je uključivala puno mesa, slatkog krompira, avokada i koštunjavog voća", otkrila je Anđela.

Čim je počela da gubi težinu, bila je veoma motivisana i počela je da vežba.

Na početku joj uopšte nije bilo prijatno da krene u teretanu, s obzirom da je i dalje bila gojazna, pa je zato spremila svoju sportsku opremu i rešila da šeta u parku.

"Želela sam da trčim, ali bila sam predebela za to pa sam zato hodala. Šetala sam svaki dan, bilo da je kiša i sunce, barem sat vremena, a onda je džogiranje postalo lakše", rekla je ona.

Osam meseci kasnije, krenula je da vežba u teretani.

"Nova ja je bila fenomenalna, bila sam aktivna i želela više od života. Dobila sam želju da šetam, kampujem, putujem i srećem nove ljude. Bila sam toliko aktivna da sam čak prestala i da gledam TV", rekla je Anđela.

Gubila je u proseku 4 kilograma mesečno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.