Fitnes i dijeta

Za godinu dana izgubila je 45 kg: Tvrdi da je za to zaslužna samo ova taktika

Marlin Tid je uspela kompletno da transformiše svoje telo, te da izgubi 45 kilograma. Ona danas inspiriše mnoge, a rada je da otkrije kako je uspela da se oslobodi viška.

Subota, 07.10.2017.

10:59

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Kako kaže, sve je krenulo od prošle godine u mesecu julu. Nakon što je prisustvovala porodičnom okupljanju, gde se osećalo lepo i samopouzdano, kada je došla kući zatekle su se objave na društvenim mrežama.

Fotografije sa ručka su je šokirale, a ona nije mogla sebe da prihvati takvu.

"Samo sam plakala, bila sam odvratna sebi. Zanala sam da sledećeg dana kada ustanem, moram da uradim nešto povodom toga", rekla je Marlin za "Popšugar".

Već prvog dana u mesecu avgustu, ona je rešila da uvede promene u svoj život.

Pa, šta je bio prvi korak njene tranformacije?

Marlin je počela jednostavno da bira zdravu hranu koja daje telu energiju i ujedno je smanjila veličinu porcije. Od nekadašnjeg unosa 2.000 kalorija na dan, ona je smanjila na 1500, ili manje.

"Izbacila sam pastu iz ishrane, kao i masne sireve i puter. Ubrzo, moje telo je počelo da se navikava na zdraviju hranu, te nisam imala goruću želju za brzom hranom, koju sam nekada konzumirala", istakla je.

Објава коју дели Maryn Teed (@maryn316) дана

Dok je smanjila unos kalorija, Marlin je spontano povećavala unos tečnosti.

Iako svi znamo da je ispijanje vode veoma važno za zdravlje, a posebno u procesu gubljenja kilograma, Marlin je podelila jednostavnu taktiku koja daje uspešne rezultate.

"Svaki dan sam pila vodu u iznosu polovine težine svog tela, izražene u unca tečnosti (29,5 ml). Odnosno, kada sam imala 136 kilograma, pila sam oko 4,5 litara vode."

Ovo možda zvuči preterano, ali Marlin objašnjava kako se držala svog cilja.

"Napunila bih flašu i držala ih u frižideru, a svakog dana sam pre odlaska u krevet morala da ih popijem. Obično bih za svako glavno jelo popila dva litara vode."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.