Fitnes i dijeta

Samo četiri namirnice ne jede, a konačno se oblači gde i "normalan svet"

Kada je planirala rođendansku proslavu svom jednogodišnjem sinu Kejsi Džemel nije ni slutila da će taj dan biti prekretnica u njenom životu. Mama Kejsi je zabavu isplanirala savršeno, a nekoliko dana kasnije ljudi su počeli da objavljuju fotografije sa ovog dečjeg slavlja na društvenim mrežama. Videvši kako izgleda gospođa Džemel odlučila je da smrša. Imala je više od 160 kilograma u tom trenutku, a zbog stomaka je jedva uspevala da zameni sinu pelene. Danas ima 70 kilograma manje.

Sreda, 18.10.2017.

14:33

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Prvi korak koji je Kejsi napravila ka svom novom životu bilo je trčanje.

"Skinula sam aplikaciju 5K Runner, koja mi je bukvalno obećala da može od potpuno neaktivne osobe stvoriti osobu koja će nakon osam nedelja moći bez ikakvih problema da istrči pet kilometara. Ta aplikacija me je neprestano ohrabrivala tokom svake vežbe, a kad je ne bih koristila nekoliko dana, na to bi me redovno podsećala laganim pištanjem. Tada sam znala da je vreme da se pokrenem", otkriva Kejsi, koja je uskoro počela da trči pet kilometara dnevno.

Osim treninga, ključno je bilo promeniti ishranu, pa je odlučila da dobro prekontroliše svoj jelovnik. Izbacila je četiri vrste namirnica - sir, testeninu, hleb i pića sa šećerom. Apsolutno ništa drugo ona nije promenila, a rezultati su uskoro počeli da se naziru.

Posebnu radost donelo joj je to što je konačno mogla da se uvuče u "odeću za normalne ljude".

Kejsi je uskoro počela i da radi vežbe izdržljivosti i snage, a nijednog dana nije preskakala trening.

Promene su postajale sve očiglednije, ali njoj je najteže bilo da "smrša u glavi".

"Moje telo se menjalo, a moj mozak je svemu tome pokušavao da se prilagodi", navodi ona. Uskoro je podršku počeo da joj pruža i suprug, koji je počeo redovno da ide sa svojom ženom na trčanje.

Trenutno pokušava da se reši viška kože, ne bi li potpuno zatvorila staro poglavlje u životu.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.