Fitnes i dijeta

Ostavio je dečko, a ona smršala: Ovako sam izgubila 45 kilograma i postala lični trener

Nakon što ju je ostavio dečko, Sijan Rajan je dobila motivaciju da smrša i u potpunosti promeni svoj život. Evo kako je izgledala njena transformacija.

Utorak, 07.11.2017.

12:19

Izvor: B92

Default images

Podeli:

A post shared by Sian Ryan (@sianliftsweights) on

Dvadesetšestogodišnja Sijan Rajan uspela je da smrša 45 kilograma, a danas predstavlja inspiraciju milionima ljudi koji joj se dive na hrabrosti.

Prisećajući se svojih početaka, Sijan kaže da je nakon raskida jednoipogodišnje veze rešila da uzme život u svoje ruke i počne da radi na sebi.

U tom trenutku imala je 120 kilograma i upravo tada je rešila da krene u teretanu.

"U svojoj najgoroj fazi imala sam 120 kilograma. Upisala sam se u teretanu koja radi 24 sata dnevno, a isprva sam trenirala noću da me niko ne vidi. Trebalo mi je nešto da me izvuče iz kuće."

A post shared by Sian Ryan (@sianliftsweights) on

Prvo je počela da radi kardio vežbe, ali je ubrzo odustala od njih i prešla je na tegove, koji su davali najbolje rezultate.

"Dizanje tegova potpuno je promenilo moj ceo proces. Zaljubila sam se u to. Pomisao da postajem jača, snažnija, samo mi je povećavala dobar osećaj. Počela sam više da se fokusiram na to da postanem jača nego na gubitak težine", kazala je.

Kilogrami su veoma brzo počeli da se tope, a Sijan ističe da je, pored fizičke atkivnosti, promenila i svoj način ishrane. Ona je balansirala prave mere proteina, masti i ugljenih hidrata, a najbitnija joj je bila umerenost.

A post shared by Sian Ryan (@sianliftsweights) on

"Više težine izgubila sam kada sam jela 2.000 kalorija nego kada sam jela dvaput manje. Kada gradite mišiće, vaš metabolizam se poveća, što znači da trošite više kalorija tokom dana kao i da možete više jesti."

Za dve godine, ova žena je uspela da smrša čak 45 kilograma, te danas nosi odeću šest brojeva manju. Ona trenutno radi kao lični trener, a svakodnevno sa svojim pratiocima deli motivacione poruke.

Ona ističe da je najvažnija doslednost, te da nikako ne treba odustajati kada imate loš dan.

"Nemojte izgubiti moral zato što niste imali zdrav dan. Svi moji loši dani izgradili su moje dobre", glasi njena poruka.

A post shared by Sian Ryan (@sianliftsweights) on

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.