Fitnes i dijeta

Za samo godinu dana smršala je 60 kg: Otkrila je i kako

Džosi Desgrand je godinama imala problem sa gojaznošću. U 16. godini njena težine je dostigla 120 kilograma, zbog čega je rešila da uvede promene u svoj život.

Subota, 18.11.2017.

09:55

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Prisećajući se početka, Džosi Desgrand otkriva da joj je višak kilograma narušio samopouzdanje. Kako se bližilo matursko veče, ona je rešila da uradi nešto po pitanju svoje težine.

Skidanje suvišnih kilograma nije bio lak proces, ali je mlada Australijanka bila uporna.

Ona se nije oslanjala na pilule i čajeve za mršavljanje, ili bilo kakve operacije, već je samo korigovala ishranu.

"U potpunosti sam izbacila šećere, ugljene hidrate, hleb, jedem manje porcije i neprerađenu hranu. Svaki dan imam tri obroka, " tvrdi Džosi koja danas izgleda potpuno drugačije.

Lepa plavuša je uspešno gubila kilograme, a kako kaže, ni danas nije odustala od zdrave ishrane. Napominje da čak ni na maturskoj večeri nije jela dezert, a to joj nije predstavljalo nikakav problem.

Desgrandova danas mnoge inspiriše putem svog Instagram profila, daje savete i bodri ljude koji imaju problem sa gojaznošću.

Njene slike pre i posle su dokaz da apsolutno svako može da dovede svoju liniju u red, ali je uslov da promeni ishranu.

Džosi takođe na ovoj društvenoj mreži objavljuje zdrave recepte. Cilj joj je da ih sve skupi i uskoro objavi knjgu koja će pomoći drugima.

Pogledajte kako je tekla njena promena:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare