Fitnes i dijeta

Izgubila 70 kilograma, a svaki dan radila tri jednostavne stvari

Kao i svaka novopečena mama i Emili Pugieli se posle porođaja suočila sa drastičnim viškom kilograma. Ona je oslabila čak 70 kilograma i to na vrlo jednostavan način. Svakog dana radila je tri ključne stvari i masti su se topile.

Ponedeljak, 27.11.2017.

15:32

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Kada je Emili dogurala do 138 kilograma, shvatila je da mora nešto da uradi po pitanju svog izgleda.

"Hrana mi je bila uteha posle porođaja. Nisu to samo trudnički kilogrami. Prvo sam izbacila ono što sam najviše jela, a to su šećer, hleb, čips i ugljeni hidrati", ispričala je.

Do svog cilja došla je zahvaljujući ključnim stvarima - hodala je, pripremala je sama obroke i držala se ishrane bazirane na vrlo malo ugljenih hidrata. Samo na ovaj način za godinu dana oslabila je 46 kilograma.

Želela je više, pa je naporno trenirala. Nažalost, desila joj se nesreća i povredila je kičmu.

Morala je na operaciju, a oporavak je trajao veoma dugo.

"Angažovala sam ličnog trenera, zbog hodanja, penjanja uz stepenice. Vreme je prolazilo, posle nekoliko meseci imala sam 68 kilograma. Baš onoliko koliko sam želela", rekla je Emili, kojoj se, osim linije, poboljšalo i samopouzdanje.

Danas veruje da je sve moguće i da će svojim primerom biti pravi uzor svojoj deci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.