Fitnes i dijeta

Pokazala kako zaista izgleda: Zvezda Instagrama "razočarala" svojim prirodnim izgledom

Fitnes blogerka i Instagram zvezda Ana Viktorija objavila je fotografiju kojom otkriva kako izgleda najveći deo vremena.

Četvrtak, 19.01.2017.

11:17

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Društvena mreža Instagram postala je mesto gde, kako javne ličnosti tako i običan svet, objavljuju svoje "ulepšane" fotografije, na kojima veoma često deluju neprepoznatljivo.

Iz tog razloga pokrenuta je onlajn kampanja kojoj su se priključile mnoge zvezde, a reč je o postavljanju fotografija na kojima izgledaju zaista onakve kakve jesu. Nakon što su slike počele da se pojavljuju, postalo je jasno koliko društvene mreže zapravo varaju.

Ana Viktorija je postavila fotografiju svoje figure koja izgleda zaista zavidno, ali već na drugoj izgleda mnogo gojaznije, pa joj stomak i butine dolaze do izražaja.

"Ja kako izgledam jedan odsto vremena naspram toga kako izgledam preostalih 99 odsto vremena. I obe fotografije jednako volim. Dobri i loši uglovi ne utiču na to koliko vredite. Nedavno sam pročitala članak o ženi koja odbija da prihvati svoje mane jer ih uopšte ne vidi kao mane”, napisla je blogerka koja se ponosi svojim telom onakvim kakvim jeste.

Inače, ovu blogerku na Instagramu prati preko milion ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.