Fitnes i dijeta

Njen teg je najslađi: Mama smršala 25 kilograma uz pomoć svoje bebe

Trudnoća joj je "prišila“ tri broja veću odeću, dodala više od 25 kilograma, ali je Daniela Džouns uz pomoć svoje bebe uspela da vrati devojačku liniju. U prvo vreme njena ćerka Honor joj je bila kao teg koji je podizala dok je radila vežbe, a danas, dve godine kasnije, one vežbaju zajedno.

Četvrtak, 16.02.2017.

21:37

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Daniela je po profesiji personalni trener i vrlo dobro je znala kada se 2014. porodila da joj neće biti lako da oslabi.

„Sa vežbama sam počela veoma rano posle porođaja. Dobila sam ogromno telo u trudnoći, ali moja ćerka mi je pomogla da skinem višak. Stalno smo zajedno i bilo je prirodno da uz nju i vežbam“, ispričala je Daniela koja je od svoje petnaeste godine posvećena treninzima i sportu.

„Sport mi je dosta pomogao u životu. Kada sam loše raspoložena, uvek mi razbistri misli. Ali, kada sam ostala u drugom stanju imala sam potrebu da jedem dosta slatkiša. To se odrazilo na mom telu koje je postalo za mene neobično veliko. Kao novopečena mama prvo sam mislila da ću oslabiti dijetom, ali nisam želela da izgubim mleko. Čim je Honor napunila deset meseci krenule smo da vežbamo. Prvo u kući uz muziku", kaže Daniel koja je brzo svoj stan zamenila teretanom.

Išle su zajedno, nosila je u ljuljašci i to je bio jedan od najboljih treniga. Sada njih dve vežbaju 20 minuta svakog jutra, a nekada i pre spavanja. Ovom tandemu omiljene vežbe su čučnjevi.

Njih dve se, kaže, hrane zdravo, voće, povrće, riba i piletina su često na meniju, ali umeju da se počaste i po kojim parčetom pice.

„Moja ćerka je mala da bi bila isključiva. Ali, njeno zdravlje mi je prioritet i o tome često pričamo. Ne postoje izgovori za mlade mame. Umesto da piju kafu i gledaju TV, neka se zbliže sa svojim decom i vežbaju. To će biti svima korisno“, poručuje ova mlada žena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare