Fitnes i dijeta

Izobličila se za tri meseca: Jednostavna dijeta je potpuno promenila

Kada je otišla u Ameriku na tri meseca, ova Australijanka je jela samo vafl, čips i hleb, pa iako je trenirala kao i uvek - izobličila se. Ona je već opet fit, a evo i kako. Ključ dobrog izgleda nije brojka na vagi, niti sati i sati trčanja, već - voda i zdrava hrana.

Utorak, 11.07.2017.

10:41

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Australijanka, koja je fitnes model, Džordžija Piskina tri meseca je živela u Americi dok je snimala rijaliti i potpuno upropastila svoj fizički izgled - brzom hranom. "Svako jutro za doručak je bio vafl ili palačinka i omlet, koji je imao previše luka i preliva. To je veoma teška hrana. Strašno je kada u svoje telo uložite toliko meseci truda i rada, a za tako kratko vreme sve propadne", kaže ona. Vremenom je počela da se sve manje oseća kao stara Džordžija. Ništa nije mogla da promeni, jer je bila ograničena izborom namirnica.

Tek kada se vratila kući u Australiju, bacila se na svoj režim ishrane, treninge, a posle šest nedelja počele su da se primećuju i promene nabolje. "Ljudi lako odustaju posle nedelju-dve, jer ne shvataju da je za sve potrebno vreme. A, ključ svega je hidratacija. Obroke treba podeliti na manje porcije. Nije uvek lako, ali sve je moguće. Znam da je ovih dana malo teško voleti sebe, ali ako počnete da se osećate dobro povodom svoga tela, počeće i dobre stvari da vam se događaju", zaključuje Džordžija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.