Fitnes i dijeta

Mršavite sa Milanom Zarićem: 20 minuta do savršene linije

Ako odlučite da želite izgubiti nekoliko kilograma ili možda više, veoma je važno da shvatite da to nije lak put i da je potrebno mnogo odricanja. Lični trener Milan Zarić pomaže vam svojim "Weight Loss & Detox" programom da dođete do svog cilja. Prvi trening možete odraditi već danas!

Utorak, 18.07.2017.

11:05

Autor: Milan Zariæ

Mršavite sa Milanom Zarićem: 20 minuta do savršene linije
foto: thinkstock

Podeli:

Moje dosadašnje iskustvo mi govori da više od 50 odsto ljudi koji dođu sa željom da smršaju nisu sigurni da znaju šta je sve potrebno izbaciti, a šta ubaciti u život da bi na kraju mogli da kažu uspeo sam, smršao sam i zadovoljan sam.

Treba biti iskren sa sobom, da li mogu da ne jedem slatkiše uveče, da li mogu bez gaziranih sokova, kako izbaciti Mek ili picu koju naručim uveče i smažem je uz tv…

Ako je vaša želja za uspehom, lepim telom, zdravljem veća od potrebe za hranom onda krenite i ne postavljajte sebi pitanje da li ću uspeti. Detoks tela nije potpun samo uz ishranu i trening, važno je biti pozitivan, činiti dobra dela, biti srećan.

Potrebno je izdvojiti vremena za rekreaciju, ne jedan dan nego bar 3x nedeljno svake nedelje. Naš serijal treninga nije naporan i ne traži mnogo vremena, svega 20 minuta dnevno.

Treba znati da trening nije samo doći i reći bio sam, nego maksimalno zalaganje i odrađivanje svih vežbi sa velikom posvešćenošću, tek tada možemo reći da je trening bio dobar a naš put ka lepom i detoksiranom telu uspešan.

Današnji plan treninga izgleda ovako:

Trening I

1. Čučanj sa skokom 20 x 3

2. Balans u uporu (ruka suprotna noga) 30 sek svaka strana x 3

3. Iz upora u cucanj 20 x 3

4. Istezanje u iskoraku sa rotacijom 20 sek x 3

Pauza između vežbi mora biti minimalna dok je na kraju svakog kruga oko 2 minuta i provedite je u ležećem položaju sa podignutim nogama uza zid uz duboko disanje.

Pogledajte video.

Milan Zarić
Master profesor sporta i fizičkog vaspitanja

www.licnitrener.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare