Fitnes i dijeta

Dvadeset minuta treninga sa Milanom Zarićem

Lični trener Milan Zarić pomaže vam svojim "Weight Loss & Detox" programom da dođete do svog cilja i skinete tih par kilograma viška.

Sreda, 26.07.2017.

13:07

Autor: Milan Zariæ

Dvadeset minuta treninga sa Milanom Zarićem
foto: thinkstock

Podeli:

Ako ste nas pratili od početka sada bi već trebalo da imate kompletnu sliku o tome šta ste do sada jeli i gde je zapravo greška, gde se potkralo par stotina kalorija vise nego što vam treba. Ispravljajte grešku po grešku, postepeno uvodite zdrave navike i zdravu ishranu.

Naš današnji predlog za prepodnevnu užinu jeste smoothie od maline, pomorandze i badema. Malina zato što ima jako antioksidantsko i antikancerogeno dejstvo, pomorandza je citrus koji nam je u toku vrućih letnjih dana neophodan za rehidrataciju a naročito jer se koristi i kao čistač organizma i organa za varenje od štetnih i otrovnih materija.

Badem sa druge strane pomaže u smanjenju telesne mase tako što monozasićene masti iz badema pružaju osećaj sitosti i sprečavaju prejedanje.

Što se tiče vežbanja i za današnji trening potrebno vam je svega 20 minuta, a on izgleda ovako:

1. Iz ležećeg stave ustajanje 15 x 3

2. Planinsko penjanje 30 x 3

3. Skok u stranu sa jedne na drugu nogu 20 x 3

4. Istezanje sedalne regije i zadnje lože 30 sekundi x 3

Pauza između vežbi mora biti minimalna dok je na kraju svakog kruga oko 2 minuta i provedite je u ležećem položaju sa kolenima na grudima uz duboko disanje.

Milan Zarić
master profesor sporta i fizičkog vaspitanja

www.licnitrener.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare