Fitnes i dijeta

Budite u formi uz pomoć specijalnog trenera- psa

Psi su čovekovi najbolji prijatelji, pružaju nam podršku i kada odlučimo da živimo zdravo. Isidora i njen Cezar trče zajedno svako jutro.Trening sa svojim ljubimcem Isidora ne bi menjala ni za šta na svetu. Spoj čistog zadovoljstva i zdravog života.

Sreda, 18.10.2017.

15:35

Izvor: Super žena

Budite u formi uz pomoć specijalnog trenera- psa
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

"Osećaj kad džogiram sa psom je divan. Ujutru ustanemo, dolazimo u šumicu, istrčimo dužinu staze i vratimo se nazad. , gledam da ne preterujemo baš. Pravi mi društvo, ne osećam se usamljeno. Sa prijateljima često ne možemo da se iskombinujemo, sa psom možemo".

Da nema psa, Isidora kaže da možda nikad ne bi krenula na trčanje, ali ovako sa njim svakako mora da izađem napolje. ako je Cezar mali pas, on je itekako brz i disciplinovan.tačnije savršen partner za trčanje. Kad ugledate ovakav prizor čini se da je u tom trenutku sve drugo nevažno. Jedan neraskidiv odnos pun ljubavi i nešto što poboljšava zdravlje i kvalitet života.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare