Tukao je našu ćerku, a ja nisam sigurna u svoja osećanja. Da li je to ljubav?

Muž me je napustio pre pet godina, pošto je dva puta pretukao mlađu ćerku pre toga, a nismo se još razveli. Nisam sigurna u svoja osećanja i ne mogu nikako da prekinem sa njim iako ni u braku nismo zadnjih 16 godina bili intimni. Da li je to ljubav? Milica S.

Sreda, 22.02.2017.

11:43

Izvor: B92

Tukao je našu ćerku, a ja nisam sigurna u svoja osećanja. Da li je to ljubav?

Podeli:

Nije ljubav i vi to vrlo dobro znate. Samo sebi ne želite da priznate, iz samo vama poznatih razloga. Pa čak i da vi gajite ljubav prema, još uvek, vašem suprugu, on ne oseća ljubav prema vama. Očigledno, zar ne? A kako je za ljubav potrebno dvoje....jasno je - nema ljubavi. Uostalom i intima vam jasno ukazuje da nema ljubavi ni sa vaše strane. Ili bar nema strasti, a bez nje je ljubav kao kada bi sipali so u čašu vode, a žedni ste. Popićete je, ali vam neće prijati i više nećete piti slanu vodu kada ste žedni.

Ima nešto daleko važnije od ljubavi dve osobe. To je ljubav prema deci. Kako možete da volite čoveka koji je dva puta pretukao vašu ćerku?! Kakvu poruku šaljete njoj? Da očekuje i treće batine ili da ste vi sledeća na muževljevom "meniju"?

Zvršite sa tom šaradom i, za početak, imajte samo ljubav za vasu decu. Ona su, za razliku od njega, tu ljubav i zaslužila!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare