Ne želi kontakt sa mojom porodicom...

Imam dečka vec tri godine, volimo se puno i trebalo je da se uzmemo, al’ vec neko vreme mi govori neke stvari koje ja ne mogu da slušam. On mi je rekao kada se budemo uzeli da ne želi nikakav kontakt sa mojom porodicom, ne znam zasto možda je našao drugu? Adrijana

Sreda, 26.04.2017.

14:47

Izvor: B92

Ne želi kontakt sa mojom porodicom...

Podeli:

Ko još voli taštu?! Niko ko je muškarac! Tašta i ne služi da bude voljena. I to iz dva razloga. Prvi, rodila nam je suprugu!!! I to je neoprostivo! Drugi razlog je što nije nežna i pažljiva prema nama kao naša mama. Naprotiv, vrlo je gruba i iskrena. Ovo poslednje je, za nas, nedopustivo. I bolje što neće kontakt sa tvojima. Usrećio te je time što nećeš morati da slušaš, stalna, prepucavanja njega I tvoje mame…tvoju mamu kako ti prigovara tj pljuje po njemu, njega po njoj…a možeš I ti da nemaš kontakt sa njegovima. Kao kontra meru. I živeće te srećno do kraja života. Zavidim vam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare