Udata sam žena, a opsednuta sam čovekom sa kojim imam BSDM vezu

Već sedam meseci sam opsednuta čovekom koga sam samo nekoliko puta videla i sa kojim sam u nekoj vrsti BDSM veze. Udata sam i imam dvoje dece. Sada čak vise i ne živim u Srbiji, a ipak sam se vezala. NN

Četvrtak, 15.06.2017.

16:10

Izvor: B92

Udata sam žena, a opsednuta sam čovekom sa kojim imam BSDM vezu

Podeli:

To što si se vezala, to je normalno kada si u BDSM vezi. Nekako bez vezivanja, sve to (barem pomalo) gubi smisao. Pored toga si vezana i za muža i decu...dakle ti si dvostruki BDSM. Pa, odluči se koji ti BDSM od ova dva odgovara najviše i veži se samo za taj. A možeš se opredeliti za tzv. vikend BDSM vezu, pa jednom - dva puta mesečno dođi u Srbiju da te čovek, "kojim si opsednuta", seksualno zadovoljava kako ti želiš a tvoj muž neće ili ne ume. Tako da imaš i vrapca u ruci i goluba na grani. Ali pre svega odluči da li hoćeš takav seks ili ne. Prilikom odlučivanja, nemoj da si zaostala i da misliš da ima nečeg lošeg u BDSM sexu tj. zadovoljavanju. Ako o našoj sudbini mogu da odlučuju Marijan Rističević, Aleksandar Vulin, Vjerica Radeta...i svi ostali naši političari....BDSM još je i najbolja stvar koja ti se može dogoditi! A sigurno je manje sramna i problematičnija od gore navedenih likova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.