Osam godina smo u vezi, a on mi ne nudi brak

Obzirom da sam u nedoumici i vodim bitku sama sa sobom, dečko me posle osam godina nije zaprosio. Ne živimo zajedno, a imamo po 30 godina. Šta raditi, je l ovo čudno ili sam ja paranoična? Kety from NS

Utorak, 27.06.2017.

14:30

Izvor: B92

Osam godina smo u vezi, a on mi ne nudi brak

Podeli:

GČ: Šta kažeš...nije te zaprosio a već imaš 30 godina?!!! Umesto da ste do sada izrodili osmoro Obilića i sa Jehovinih svedoka, postali Hare Krišnovci? Ne samo da je čudno, nego je slučaj za Šerloka Holmsa! Samo on može da reši tvoju misteriju. Valjda. Ne živite zajedno?! Pa to je smrtni greh! Odgovaraćete na nebu za to! U principu, nema tu ničeg spornog, ako oboje u tome uživate. Ako vama, a ne okolini, vaša veza odgovora, nema razloga za zabrinutost oko braka, poroda.... Da li živite ili ne..da li ste braku ili ne su sekundarne stvari, u vašem slučaju. Ako ili kada budete želeli brak i decu (samo da znaš, deca se prave i podižu bez obzira da li ste ili niste u braku) to je vaša odluka i ničija druga. U tvom „ problemu", ipak, ima jedna čudna stvar. (Pored činjenice da si paranoik.) Tvoj nadimak Kety from NS...piše se Katty (sa dva t i sa a) ili samo Keti from NS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare