Kaže da me voli, ali bi mi radije pisao pesme nego isplanirao nešto

Tvrdi da me voli, ali bi mi radije pisao pesme nego što bi nešto isplanirao sa mnom. Nije mi jasan, zapravo mi je stran taj mentalni sklop. Kako da se oslonim na njega ? Gospodine, molim vas da mi objasnite. Ena

Utorak, 11.07.2017.

15:40

Izvor: B92

Kaže da me voli, ali bi mi radije pisao pesme nego isplanirao nešto

Podeli:

GČ: "Ja Ena nisam tvoj sin, zapamti to. To možeš raditi s' njim, za mene je već kasno.." Eto i ja postadoh pesnik pored tebe. Nekako ti je ime baš napravljeno za pesnike. Ali, avaj, ti nemaš ni malo mesta za pesnike u svojoj duši. Baš si u fazonu: "Ok, gde ćemo večeras....šta si nam isplanirao za leto... kada ćeš mi skuvati nešto...nemaš kola?!!!...vidi kako drugi uživaju i idu negde a ti si u oblacima....žvanjk, žvanjk, žvanjk....i opet...žvanjk, žvanjk, žvanjk.." Onakva si kakvu je srpski kalup za žene napravio. Sve po tom ps-u si ( ps je "Pravila službe" iz nekadašnje JNA). Uskoro češ početi da se farbaš, oblačiš kao tetka, a ako imaš, neko, poreklo iz Crne Gore, očekuj da će ti uskoro početi brkovi da rastu i stavi ćeš crnu maramu preko glave. I Ray-ban naočare, ofkors! Ti si za "konkretno" nešto što možeš da držiš u ruci. I to je, sasvim, legitimno! Zato pohitaj na splavove, fensi restorane...i čekaj svog čoveka. A tom tvom Puškinu bi bilo bolje da u sebi zapeva "Šejn" i to ovaj deo pesme:"...I da nosim jednu davnu, nikad prežaljenu ljubav.." Mada, da sam ja Šejn, pre bih ti pokazao kako baratam revolverom. Ima takvih kao ti na tone......jedna manje se i neće primetiti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare